Román Boglárka

szexuálpszichológiai szakpszichológus, pár- és családterapeuta

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Tükörbe nézni és tükröt tartani. Ezt a tapasztalatot szeretném másokkal is megosztani.”

Román Boglárka vagyok, okleveles pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus, pár és családterapeuta. Hiszem, hogy a pszichológia segíti az egyént és a párkapcsolatot is működtetni, megérteni, megismerni, felfedezni és tudatosnak lenni. Tükörbe nézni és tükröt tartani. A legújabb párterápiás és szexuálterápiás módszerek használata mellett, személyiségemmel, empátiával, odafordulással, humorral szeretek oldott hangulatot kialakítani, amiben könnyű lehet akár a zavarba ejtő témák kapcsán is megnyílni. A pszichológia nemcsak a munkám, hanem a hivatásom és az életem is.


Alapvetően párok párkapcsolati, szexuális eredetű, szakításhoz, váláshoz köthető, valamint kommunikációs nehézségeivel foglalkozom. Megoldás orientált vagyok, érzelmekre fókuszáló, megértést segítő módszerekkel dolgozom. A legújabb párterápiás és szexuálterápiás módszerek használata mellett, személyiségemmel, empátiával, odafordulással, humorral szeretek oldott hangulatot kialakítani, amiben könnyű lehet akár a zavarba ejtő témák kapcsán is megnyílni.

Érdekelnek az emberek, a sokszínűségük, a történetük, ahogyan gondolkodnak, ahogyan viselkednek önmagukkal, és párjukkal egyaránt. Fontosnak tartom a közös feltárást és az összefüggések felismerését. Célom, hogy hozzásegíthessem a párokat közös gondolati, érzelmi és szexuális világuk, igényeik, szükségleteik megismeréséhez. Segítem a kommunikációt, hogy kialakíthassanak egy együttműködésen alapuló, mindkét fél számára kielégítő, érett párkapcsolatot.

„Pszichológia, mint társ és hivatás”

A pszichológia nemcsak a munkám, hanem a hivatásom és az életem is. Valami, ami 16 éves korom óta a társam. Valami, ami akkor is segített és stabilizált, amikor életem mélységeit éltem meg, vagy amikor számomra fontos személyeket veszítettem el és meg kellett tanulnom elengedni. A veszteségből pedig erőt kovácsolni.

Hiszem, hogy a pszichológia segíti az egyént és a párkapcsolatot is működtetni, megérteni, megismerni, felfedezni és tudatosnak lenni. Tükörbe nézni és tükröt tartani. Ezt a tapasztalatot szeretném másokkal is megosztani. Megmutatni, hogyan lehetünk önmagunk és társunk számára erőforrás, hogyan tudjuk a saját és a párunkkal közös életünket teljesen és boldogan élni.


képzései és képesítései

Viselkedéselemző

Szegedi Tudományegyetem

2006-2009

Oklevels pszichológus

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

2009-2012

Szexuálpszichológiai szakpszichológus

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

2015-2017

Pár- és családterapeuta

Magyar Családterápiás Egyesület

2014-2019

szakmai tapasztalat

Ügyeletvezető

KÉK-VONAL Gyermekkrízis Alapítvány

2016-2017

Pszichológus

Mandula Pszichológiai Rendelő

2017-

Pszichológus

Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ

2018-

beszélt nyelvek

érdeklődés

gasztronómia

túrázás

köszönetnyilványtás

30

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett.

Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180