Román Boglárka vagyok, okleveles pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus, pár és családterapeuta. Hiszem, hogy a pszichológia segíti az egyént és a párkapcsolatot is működtetni, megérteni, megismerni, felfedezni és tudatosnak lenni. Tükörbe nézni és tükröt tartani. A legújabb párterápiás és szexuálterápiás módszerek használata mellett, személyiségemmel, empátiával, odafordulással, humorral szeretek oldott hangulatot kialakítani, amiben könnyű lehet akár a zavarba ejtő témák kapcsán is megnyílni. A pszichológia nemcsak a munkám, hanem a hivatásom és az életem is.

A legújabb terápiás módszereket használom

Alapvetően párok párkapcsolati, szexuális eredetű, szakításhoz, váláshoz köthető, valamint kommunikációs nehézségeivel foglalkozom. Megoldás orientált vagyok, érzelmekre fókuszáló, megértést segítő módszerekkel dolgozom. A legújabb párterápiás és szexuálterápiás módszerek használata mellett, személyiségemmel, empátiával, odafordulással, humorral szeretek oldott hangulatot kialakítani, amiben könnyű lehet akár a zavarba ejtő témák kapcsán is megnyílni.

Érdekelnek az emberek, a sokszínűségük, a történetük, ahogyan gondolkodnak, ahogyan viselkednek önmagukkal, és párjukkal egyaránt. Fontosnak tartom a közös feltárást és az összefüggések felismerését. Célom, hogy hozzásegíthessem a párokat közös gondolati, érzelmi és szexuális világuk, igényeik, szükségleteik megismeréséhez. Segítem a kommunikációt, hogy kialakíthassanak egy együttműködésen alapuló, mindkét fél számára kielégítő, érett párkapcsolatot.

Pszichológia, mint társ és hivatás

A pszichológia nemcsak a munkám, hanem a hivatásom és az életem is. Valami, ami 16 éves korom óta a társam. Valami, ami akkor is segített és stabilizált, amikor életem mélységeit éltem meg, vagy amikor számomra fontos személyeket veszítettem el és meg kellett tanulnom elengedni. A veszteségből pedig erőt kovácsolni.

Hiszem, hogy a pszichológia segíti az egyént és a párkapcsolatot is működtetni, megérteni, megismerni, felfedezni és tudatosnak lenni. Tükörbe nézni és tükröt tartani. Ezt a tapasztalatot szeretném másokkal is megosztani. Megmutatni, hogyan lehetünk önmagunk és társunk számára erőforrás, hogyan tudjuk a saját és a párunkkal közös életünket teljesen és boldogan élni.

Szolgáltatásaim

Családterápia

Családterápia

24 000 Ft

Párterápia

Párterápia

24 000 Ft