Szűcs Izabella

pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Fölépíteni és belakni magamat napmintnapmintnap. Fodor Ákos”

Szűcs Izabella vagyok. Nő. Társ. Pszichológus. Személyközpontú tanácsadó. Neuropszichológiai szakpszichológus-jelölt.

Ez utóbbi kettő talán keveset mond a segítő kapcsolatot keresőknek. A személyközpontúságról dióhéjban mégiscsak érdemes elmondani annyit, hogy fő jellemzője az empátiás megértés, a feltétel nélküli elfogadás és a hitelesség. A feltétel nélküli elfogadást, azt hogy úgy fogadnak el bennünket, ahogy vagyunk – jó esetben – megtapasztaljuk gyerekkorunkban, s újraéljük a segítő kapcsolat keretében.

Mindenki a saját élete legjobb szakértője. Számomra pedig megtiszteltetés, ha egy kliens az élet nevű játékban segítőjéül választ arra a heti egy-két órára (a százhatvannyolcból), amit saját maga megismerésére és fejlődésére szán. Ugyanakkor a legnagyobb csodák e találkozások között történnek – amikor észrevesszük működésünk sajátosságait, amikor képessé válunk a változtatásra.

képzései és képesítései

Neuropszichológiai szakpszichológia szakképzés

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

2018-2022

A képzés során a központi idegrendszer zavarai nyomán kialakuló pszichés problémák felismerésében és kezelésében szerzek jártasságot.

Személyközpontú tanácsadó módszerspecifikus képzés

Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület

2016-2020

Személyközpontú tanácsadóként azt a szemléletet követem, mi szerint mindannyiunkban végtelen fejlődési potenciál rejlik - a kliensekkel közös folyamatban e potenciál kibontakoztatásának elősegítésére törekszem.

Pszichológia MA, Klinikai és egészségpszichológia szakirány

Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar

2014-2016

A mesterképzés során a klinikai- és egészségpszichológia tudományterületein sajátítottam el ismereteket; tudásomat terepgyakorlatok és önkéntesség révén mélyítettem tovább.

Viselkedéselemző

Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar

2011-2014

Az alapképzés során a pszichológia elméleti alapismereteivel ismerkedtem; kerestem azt az irányt, amelyet pszichológusként követhetek.

Családterápiás alapképzés

Magyar Családterápiás Egyesület

2021-

Célom a rendszerszemlélet, a transzgenerációs szemlélet és az erőforrás-központúság megközelítésének elsajátítása.

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mindset Pszichológia Terápiás & Tanácsadó Központ

2021-

A Mindset Pszichoterápiás Központ kötelékében sokrétű, színes tevékenységet végzek, mely az egyéni esetvezetéstől, az ismeretterjesztő cikkek írásán át, a szakmai projektek megvalósításáig számos feladatot tartalmaz.

Pszichológus

Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központ

2019-2021

Egyéni esetvezetés, fejlesztés; csoportos tréningek tervezése és kivitelezése

Pszichológus

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Agysérültek Rehabilitációs Osztálya Vegyes Profilú Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály

2016-2019

A központi idegrendszert érintő zavarokkal küzdő betegek működésének megismerésével, kognitív képességeik feltérképezésével és fejlesztésével, valamint pszichés támogatásukkal foglalkoztam a rehabilitációs team tagjaként.

Pszichológus

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály

2016-2017

A központi idegrendszert érintő zavarokkal küzdő betegek kognitív képességeinek felmérésével, fejlesztésével, valamint pszichés támogatásával foglalkoztam.

Pszichológus

Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Program

2016 -

Tehetségazonosítási rendszer kidolgozása Diákok kiválasztása a Fiatal Tehetség Programba Oktatás és e-learning tananyag kidolgozása (Kreatív tanulási módszerek c. kurzus)

beszélt nyelvek

ENGAngol

érdeklődés

Jóga

Kertészkedés

Önfejlesztés

köszönetnyilvánítás

110

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180