Zoltai Alexandra

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Megfelelő motivációval és segítséggel a nehezebb helyzetekből is van kiút”

 

Bemutatkozás
 
Zoltai Alexandra vagyok, pszichológus, coach, képzésben lévő pár-és családterapeuta.
2015-ben szereztem meg a pszichológus diplomámat a Debreceni Egyetemen, tehetséggondozó programosként. 2013-ban önkéntes pszichológusként dolgoztam a nyíregyházi Jósa András Kórház addiktológiai osztályán, illetve a drogambulancián. Itt a legfőbb feladatom a napi szintű pszichológiai edukáció volt, valamint részt vettem az addiktológiai betegek csoportterápiáján is. 2016-ban coach képesítést szereztem, 2017-től pedig a pár- és családterápiás képzésben veszek részt.
 
Képzésben lévő pár-és családterapeutaként elsősorban rendszerszemlélettel, valamint a narratív és a humanisztikus pszichológia elveivel dolgozom. Fontosnak tartom, hogy az ülések alatt a kliens felé minden esetben alapvető irányultság legyen a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség, őszinteség. Hiszek abban, hogy mindannyian a saját életünk „szakértői” vagyunk, és a megfelelő motivációval és segítséggel a nehezebb helyzetekből is van kiút.
 

 

képzései és képesítései

Pár- és családterapeuta

Magyar Családterápiás Egyesület

2017-

Akkreditált coach képzés pszichológusoknak

ICF

2015-2016

Tanácsadó és Oktatási Bt.- Tréner

Fitt Image Vezetőkiválasztó

2013

Okleveles pszichológus

Debreceni Egyetem

2013-2015

Viselkedéselemző

Debreceni Egyetem

2010-2013

szakmai tapasztalat

beszélt nyelvek

angol

magyar

olasz

érdeklődés

természetjárás

idegen nyelvek és kultúrák

gasztronómia

olvasás

köszönetnyilvánítás

130

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180