Zsidi Zsófia

pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Mindenkiben ott rejlik a változáshoz szükséges erőforrás”

Zsidi Zsófia vagyok, okleveles pszichológus. Hiszek abban, hogy minden emberben ott rejlik önmaga megértésének kulcsa. Mindenki saját életének és személyiségének a szakértője, akkor is, ha olykor úgy érezzük: összekuszálódtak a szálak. Néha csak egy képzett segítőtársra van szükségünk, aki elkísér minket a megoldáshoz vezető úton. A segítő folyamat során igyekszem a hozzám forduló világát, gondolatait és érzéseit minél mélyebben megérteni, elfogadni és támogató közeget biztosítva közösen gondolkodni vele a hozott témáról, nehézségről, kihívásról.

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem klinikai- és egészségpszichológia szakirányán végeztem. Öt éve foglalkozom kortárs tanácsadással az ELTE és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falain belül. Munkám során legtöbbször olyan hallgatókkal találkoztam, akik úgy érezték, hogy kezdenek túlnőni rajtuk az egyetem támasztotta elvárások, családi vagy párkapcsolati nehézségekkel kellett szembenézniük, veszteségélmény érte őket, szerettek volna gördülékenyebben mozogni a szociális környezetben vagy könnyebben megküzdeni a tanulmányok és a munka feszítő stresszterhelésével. Néha pedig az is előfordult, hogy személyiségük csiszolása, önismeretük fejlesztése motiválta őket, hogy tanácsadásra jelentkezzenek.

Hiszek abban, hogy minden emberben ott rejlik önmaga megértésének kulcsa és a pozitív irányú változáshoz szükséges erőforrás. Néha csak egy képzett segítőtársra van szükségünk, aki elkísér minket a megoldáshoz vezető úton. Mindenki saját életének és személyiségének a szakértője, akkor is, ha néha úgy érezzük összekuszálódtak a szálak. A segítő folyamat során igyekszem a hozzám forduló világát, gondolatait és érzéseit minél mélyebben megérteni, elfogadni és támogató közeget biztosítva közösen gondolkodni vele a hozott témáról, nehézségről, kihívásról.

A pszichológia közérthető átadására törekszem

A pszichológiai tanácsadás mellett azon dolgozom, hogy a pszichológia tudományágának eredményei és a mindennapi életben hasznosítható tanulságai elérjenek az arra nyitott és érdeklődő emberekhez.

A Budapesti Pszichológiai Napok szervezőjeként három éven keresztül foglalkoztam a különböző tematikák köré felfűzött nagyközönségnek szóló előadások és műhelyfoglalkozások megszervezésével és az operatív háttérmunkálatok támogatásával.

Kortárs tanácsadóként pszichoedukációs programokat szerveztem egyetemista fiataloknak. A Mindset Pszichológia újságírójaként pedig a pszichológiai ismeretek élvezhető és közérthető átadására törekszem.

képzései és képesítései

diploma

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2001-2007

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem klinikai- és egészségpszichológia szakirányán végeztem. Öt éve foglalkozom kortárs tanácsadással az ELTE és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falain belül. Munkám során legtöbbször olyan hallgatókkal találkoztam, akik úgy érezték, hogy kezdenek túlnőni rajtuk az egyetem támasztotta elvárások, családi vagy párkapcsolati nehézségekkel kellett szembenézniük, veszteségélmény érte őket, szerettek volna gördülékenyebben mozogni a szociális környezetben vagy könnyebben megküzdeni a tanulmányok és a munka feszítő stresszterhelésével.

szakmai tapasztalat

kortárs tanácsadás

ELTE és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

2015-

beszélt nyelvek

érdeklődés

olvasás

művészet

köszönetnyilványtás

48

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett.

Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180