Autogén tréning csoport

Sokszor érzed magad túlterheltnek, kimerültnek? Sok stresszel szembesülsz a hétköznapokban? Nehezen engeded el a munkát és nem tudod, hogyan kapcsolj ki? Akkor autogén tréning csoportunk neked szól!

Autogén tréning csoportunk célja, hogy megismerd és megtanuld alkalmazni ezt a hatékony módszert, melyekkel te magad is hozzájárulhatsz mentális jóllétedhez, kiegyensúlyozottságodhoz.

Mi is az az autogén tréning?

Az autogén tréning a relaxációs módszerek egyike, mely során az ember magára irányuló figyelmével megtanulja főként testi érzeteit kontrollálni, és lelki harmóniát teremteni. A gyakorlatok által rövid idő alatt akár több órányi pihenéssel felérő, fiziológiailag és pszichésen is pihentető állapot érhető el.

Azoknak ajánljuk a módszer elsajátítását, akik mindennapi életükben leterheltek, úgy érzik, hogy energiájuk kifogyóban van, így feltöltődésre vágynak. Az autogén tréning által egy hatékony stresszkezelő technikát sajátíthattok el csoportos formában, hasonló cipőben járó csoporttagok támogatásával.

Az alkalmak során lépésről lépésre sajátíthatod el az autogén tréning elemeit, melynek segítségével könnyebbé válhat a hétköznapi feszültségekkel és stresszel való megküzdés. Az egyes alkalmakon sorra vesszük a lazítás, a nehezedés, a melegedés, a légzés, a szív, a has és a homlok ellazításának módját.  A módszer szerves részét képezi az otthoni gyakorlás, az élmények írásban való rögzítése, valamint az üléseken történő közös élményfeldolgozás is. Ezáltal megtanulhatod alkalmazni saját magadon ezt a relaxációs módszert, valamint nagyobb testi tudatosságot és mélyebb önismeretet érhetsz el általa.

 

Jelenleg nincs induló csoportunk!

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180