Coaching

Életvezetési problémákkal küzdesz? Vagy a karriered terén keresel támaszt! Képzett coachunk gyakorlatias eszközöket alkalmazva nyújt segítséget céljaid megvalósításához! Személyre szabott fejlesztő módszerekkel, kommunikációs technikákkal készülünk számodra, hogy közösen elő tudjuk hívni a benned rejlő válaszokat és megoldásokat.

időpontfoglalás

coaching folyamata mindenkinél eltérő, hiszen a különböző problémákra más és más megoldásokat találunk az életben. A helyzet elemzése és a probléma feltárása után, gyakorlatias feladatok segítségével haladunk a megoldás felé közösen. A folyamat hossza a cél komplexitásától is függ.

A life coaching egy célorientált önismereti utazás. Az utazás közben mi életvezetési nehézségek esetén nyújtunk segítséget, legyen szó konfliktusok, elakadások feloldásáról, életszerepek közötti egyensúly megtalálásáról, az önértékelés és a társas kapcsolatok javításáról, vagy akár az örömök gyakoribb és jobb megélésének elősegítéséről.

Az alkalmak során számíthatsz rá, hogy nyitottan, elfogadóan, értő figyelemmel, és empátiával fordulunk feléd. Személyre szabott fejlesztő módszerekkel, kommunikációs technikákkal készülünk számodra, hogy közösen elő tudjuk hívni a benned rejlő válaszokat és megoldásokat.

A business coaching a karrierrel, munkával kapcsolatos problémák és elakadások megoldásában, továbbá bizonyos képességek elsajátításában és fejlesztésében nyújt segítséget, elsősorban az üzleti élet szereplői számára. A folyamat fókuszában állhat például kommunikációs problémák kezelése, döntési helyzetek átbeszélése, teljesítményjavítás, csökkenő motiváció okainak feltárása, munkahelyi kiégés kezelése.

Az egyéni business coaching során segítünk pontosítani a céljaidat, az esetleges akadályokat. A közös munka során lehetőséged lesz, hogy felfedezd a benned rejlő potenciált. A gyengeségeket és az erősségeket egyaránt azonosítjuk, a fejlesztendő területeken közösen dolgozunk, hogy minél sikeresebb lehess majd a munkádban.

10 000 Ft
50 perc
Ellenőrzött szakember
Bizalomteli légkör
időpontfoglalás

Diákok a pszichoterapia_diak kuponkóddal, nyugdijasok a pszichoterapia_szenior kuponkóddal 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a személyes és az online pszichoterápiát!

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180