Csoportterápia

Bármi is legyen a gond, nálunk nem vagy egyedül! Csoportos foglalkozásainkon hasonló problémával küzdő emberek társaságában dolgozhatod fel lelki problémáidat és velük együtt fejlesztheted személyiségedet. Képzett szakembereink segítségével a megoldás elérhető közelségbe kerül!

időpontfoglalás

Sokszor érzed magad túlterheltnek, kimerültnek? Sok stresszel szembesülsz a hétköznapokban? Nehezen engeded el a munkát és nem tudod, hogyan kapcsolj ki? Akkor autogén tréning csoportunk neked szól!

Autogén tréning csoportunk célja, hogy megismerd és megtanuld alkalmazni ezt a hatékony módszert, melyekkel te magad is hozzájárulhatsz mentális jóllétedhez, kiegyensúlyozottságodhoz.

Mi is az az autogén tréning?

Az autogén tréning a relaxációs módszerek egyike, mely során az ember magára irányuló figyelmével megtanulja főként testi érzeteit kontrollálni, és lelki harmóniát teremteni. A gyakorlatok által rövid idő alatt akár több órányi pihenéssel felérő, fiziológiailag és pszichésen is pihentető állapot érhető el.

Azoknak ajánljuk a módszer elsajátítását, akik mindennapi életükben leterheltek, úgy érzik, hogy energiájuk kifogyóban van, így feltöltődésre vágynak. Az autogén tréning által egy hatékony stresszkezelő technikát sajátíthattok el csoportos formában, hasonló cipőben járó csoporttagok támogatásával.

Az alkalmak során lépésről lépésre sajátíthatod el az autogén tréning elemeit, melynek segítségével könnyebbé válhat a hétköznapi feszültségekkel és stresszel való megküzdés. Az egyes alkalmakon sorra vesszük a lazítás, a nehezedés, a melegedés, a légzés, a szív, a has és a homlok ellazításának módját.  A módszer szerves részét képezi az otthoni gyakorlás, az élmények írásban való rögzítése, valamint az üléseken történő közös élményfeldolgozás is. Ezáltal megtanulhatod alkalmazni saját magadon ezt a relaxációs módszert, valamint nagyobb testi tudatosságot és mélyebb önismeretet érhetsz el általa.

A csoportot vezeti Gyüre-Lihovay Szandra tanácsadó szakpszichológus és autogén tréner.

Következő online autogén tréning csoportunkra ide kattintva lehet jegyet vásárolni.

50 000 Ft
900 perc
Ellenőrzött szakember
Tanulható nyugalom
időpontfoglalás

Diákok a pszichoterapia_diak kuponkóddal, nyugdijasok a pszichoterapia_szenior kuponkóddal 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a személyes és az online pszichoterápiát!

Autogén csoportunk legközelebb 2020. őszén indul. Kövess bennünket, hogy időben értesülj a pontos időpontról!

Pszichológusaink

Indulatkezelési tréningünket azoknak ajánljuk, akik szeretnék érzelmi működésüket és annak mögöttes mozgatórugóit jobban megismerni, indulatos viselkedésük okaira rálátást nyerni és ezáltal tudatosabban megélni azokat az élethelyzeteket, amelyekben az érzelmeik kezelése eddig gondot okozott. 

A tréning során érzelmi leltárt készítünk a leggyakrabban megélt érzelmeinkről, feltárjuk ezek kapcsolatát gondolatainkkal, viselkedéseinkkel, majd megvizsgáljuk azokat a hiedelmeket, amelyek gátolhatják a hatékony indulatszabályozást. Áttekintjük a hatékony érzelemszabályozási technikákat és konkrét eszközöket tanítunk, melyek segítenek egy-egy helyzetben megélt érzelmeid beazonosításában és indulataid megfelelő kezelésében.

A tréning segít abban, hogy:

 • tudatosítsd egy helyzetben megélt érzelmeidet
 • megismerd az érzelmeid mögött rejlő hiedelmeidet, gondolataidat 
 • megtanuld kontrollálni indulataidat
 • tudatosan dönts arról, hogyan cselekszel érzelmileg megterhelő helyzetekben 
 • megtanuld érdekeidet érvényesíteni miközben tekintettel vagy a másikra
 • tiszteleten és kölcsönösségen alapuló kapcsolatokat tarts fenn

A workshop vezetője Tóth Eszter klinikai szakpszichológus

A workshop online valósul meg.

A workshop időpontja: február 27. 10:00

Időtartama: 4 óra 

Maximális létszám: 10 fő

Jegyvásárlás ide kattintva érhető el!

15 000 Ft
240 perc
Ellenőrzött szakember
Gyakorlati tudás

Diákok a pszichoterapia_diak kuponkóddal, nyugdijasok a pszichoterapia_szenior kuponkóddal 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a személyes és az online pszichoterápiát!

Pszichológusaink

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen klikkek alkotják a csoportot, ahol dolgozol? Megbizonyosodnál arról, hogy kik a csoportodban a véleményvezérek? Érdekel, hogy ki az, aki a csoportban kívülálló és segíteni kellene az integrálódását? Ha akár csak egy kérdésre is igen a válaszod, akkor jó hírünk van számodra: a szociometria pont ezt szolgálja! 


A szociometriáról 

Alapgondolata és módszertani leírása J. L. Moreno amerikai pszichiáter és Mérei Ferenc pszichológus, hálózatkutató nevéhez köthető. A szociálpszichológia eszközrendszeréhez sorolhatjuk, mely segíthet olyan csoportoknak, intézményeknek, egyesületeknek, amelyeknek működése embercsoportok mozgatását, egybehangolását, szervezését veszi igénybe. Közösségek felmérésére szolgál, az adott csoporton belüli viszonyulások, kötődések, választások, konfliktusok felmérésére, valamint a formális és informális vezetők, illetve a klikkek azonosítására. 


Felhasználás 

 • Kis- és középvállalkozások 
 • vállalati részlegek,  
 • munkacsoportok, 
 • iskolai osztályok,  
 • sportcsapatok,  
 • nevelőotthonok körében. 


Megvalósítás a gyakorlatban 

A teszt felvétele online történik – egy előre megadott link és jelige megadása után lehetséges a kitöltés a csapattagok számára. A teszt felvételéhez nem kötelező, de ajánlott egy előzetes személyes találkozó, melyet a csomag ára magában foglal. 

A szolgáltatás a teszt felvételén és kiértékelésén kívül magába foglal egy prezentációt a kiszámított mutatókkal és az ezekből leszűrhető konzekvenciákkal, valamint egy 30 perces szóbeli (személyes, online vagy telefonos) visszajelzést a felkérő számára. 

A szolgáltatás a diagnosztika és a fejlesztés oldalán is kiterjeszthető. Igény esetén bővítjük a szervezeti diagnosztikát – tudunk alkalmazni más mérési eszközöket, illetve lehetőség van közösen módszereket kidolgozni a közösség kapcsolati hálójának javítására, a szervezet fejlesztésére. 


A teszt felvételét és kiértékelését Kovács Kristóf pszichológus vezeti. 


E szolgáltatás megvásárlását és kifizetését követően Kovács Kristóf pszichológusunk felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mail címen, hogy megbeszélhessétek a részleteket: milyen jellegű csapat felmérését szeretnéd kérni, milyen célból, valamint te is felteheted kérdéseidet, és megbeszélitek a tesztfelvétel gyakorlati részleteit. Ezt követően, dí

45 000 Ft
120 perc
Szervezetfejlesztés
Hálózatelemzés
időpontfoglalás

Diákok a pszichoterapia_diak kuponkóddal, nyugdijasok a pszichoterapia_szenior kuponkóddal 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a személyes és az online pszichoterápiát!

Pszichológusaink

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180