Life & Business Coaching

coaching folyamata mindenkinél eltérő, hiszen a különböző problémákra más és más megoldásokat találunk az életben. A helyzet elemzése és a probléma feltárása után, gyakorlatias feladatok segítségével haladunk a megoldás felé közösen. A folyamat hossza a cél komplexitásától is függ.

A life coaching egy célorientált önismereti utazás. Az utazás közben mi életvezetési nehézségek esetén nyújtunk segítséget, legyen szó konfliktusok, elakadások feloldásáról, életszerepek közötti egyensúly megtalálásáról, az önértékelés és a társas kapcsolatok javításáról, vagy akár az örömök gyakoribb és jobb megélésének elősegítéséről.

Az alkalmak során számíthatsz rá, hogy nyitottan, elfogadóan, értő figyelemmel, és empátiával fordulunk feléd. Személyre szabott fejlesztő módszerekkel, kommunikációs technikákkal készülünk számodra, hogy közösen elő tudjuk hívni a benned rejlő válaszokat és megoldásokat.

A business coaching a karrierrel, munkával kapcsolatos problémák és elakadások megoldásában, továbbá bizonyos képességek elsajátításában és fejlesztésében nyújt segítséget, elsősorban az üzleti élet szereplői számára. A folyamat fókuszában állhat például kommunikációs problémák kezelése, döntési helyzetek átbeszélése, teljesítményjavítás, csökkenő motiváció okainak feltárása, munkahelyi kiégés kezelése.

Az egyéni business coaching során segítünk pontosítani a céljaidat, az esetleges akadályokat. A közös munka során lehetőséged lesz, hogy felfedezd a benned rejlő potenciált. A gyengeségeket és az erősségeket egyaránt azonosítjuk, a fejlesztendő területeken közösen dolgozunk, hogy minél sikeresebb lehess majd a munkádban.

időpontfoglalás

Pszichológiai tanácsadás

A szakmaiság és felelősség fontos alapelvünk. Terápiás & Tanácsadó Központunk szakemberei rendszeres, szoros szakmai szupervízió mellett vezetik pszichológiai konzultációikat.

Szupervizoraink között olyan tapasztalt szakembereket tudhatunk, mint Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, Szabó Gabriella pszichoterapeuta, Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180