Rendelési sáv bérlés

Bérelj rendelési sávot kedvező áron, ízléses rendelőink valamelyikében!
 
A Mindset Pszichológia jelenleg három helyszínen működik Budapesten.  Rendelőink kialakításánál elsődleges szempontunk volt, hogy mind a pszichológusoknak, mind a klienseknek biztonságos és kellemes környezetet alakítsunk ki.
 
Amennyiben klienseid és magad számára új helyet keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot a mindset@mindsetpszichologia.hu e-mail címen, vagy a +36 70 329 8180 telefonszámon, és személyre szabott árajánlatot küldünk neked.
időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180