Munka- és szervezetpszichológus vagy? Itt a helyed!

Légy tagja a Mindset szakmai teamnek! Rész- vagy teljes állású munka- és szervezetpszichológust keresünk budapesti rendelőinkbe és tréningek tartására.

Élet & Pszichológia

Fontos, hogy a pszichológia tudománya reflektáljon a világban történő jelenségekre – bemutatkozik új főszerkesztő-helyettesünk

Örömmel jelentjük be, hogy a Mindset Pszichológia Szaklap új munkatárssal bővül, főszerkesztő-helyettesünk ezentúl Németh Zsófia okleveles pszichológus, pedagógiai szakpszichológus jelölt, aki Tanácsadó Központunkban való működését terjeszti ki szeptembertől kezdve.

Élet & Pszichológia

Eljut-e a pszichológia a rászorulókhoz? – tudósítás a szakma égető kihívásairól

Mint minden szakmán belül a pszichológustársadalom körében is felmerülnek időről-időre olyan kérdések, melyek a szakma működését, kereteit és jövőbeli céljait érintik, ezekben azonban nem minden esetben van egyetértés a szakemberek között.

Kapcsolataink

Segítőként szembenézni saját gyermekkori szerepeinkkel

A rendszerszemlélet szerint parentifikációnak nevezzük, amikor egy családban felcserélődnek a szerepek, aminek következtében a gyermek szülői feladatokat lát el.

Kapcsolataink

Tíz kérdés, amit soha ne tégy fel pszichológusnak, pszichológia szakos hallgatónak! – II. rész

Korábbi cikkünkben öt olyan kérdést tekintettünk át, amelyek finoman szólva is kikezdik az aktuális és a potenciális pszichológusok egészséges önérzetét.

Kapcsolataink

Tíz kérdés, amit soha ne tégy fel pszichológusnak, pszichológia szakos hallgatónak! – I. rész

Mindenki, aki egy egyetemi szemeszternél hosszabb és intimebb viszonyba kerül a pszichológia mélységeivel, találkozik az alábbi kérdések egyikével vagy mindegyikével.