Élet & Pszichológia

Vajon miért félünk a boldogságtól?

Dr. Szabó-Bartha Anett, egyetemi adjunktus, klinikai szakpszichológus, a Mindset munkatársa terápiás munkája során figyelt fel arra a jelenségre, hogy az emberekben gyakran megjelenik egyfajta averzió a boldogsággal szemben.

Dr. Bunford Nóra az MCC-Mindset Pszichológia Iskola új vezetője 

Szeretnénk bemutatni Dr. Bunford Nórát, az MCC-Mindset Pszichológia Iskola új Junior Prima díjas vezetőjét.

Kolozsvári pszichológus vagy? Köztünk a helyed!

Életünk során a legtöbb időt az elménkben töltjük – dolgozz velünk, és segíts másoknak is, hogy ez egy igazán szép hely legyen! Légy tagja a Mindset szakmai teamnek!

Debreceni, pécsi, szegedi, győri, miskolci pszichológus vagy? Köztünk a helyed!

Életünk során a legtöbb időt az elménkben töltjük – dolgozz velünk, és segíts másoknak is, hogy ez egy igazán szép hely legyen! Légy tagja a Mindset szakmai teamnek!

Iskolapszichológus vagy? Itt a helyed!

Légy tagja a Mindset szakmai teamnek! Rész- vagy teljes állású iskolapszichológust keresünk budapesti rendelőinkbe, valamint csoportfoglalkozások megtartására.

Munka- és szervezetpszichológus vagy? Itt a helyed!

Légy tagja a Mindset szakmai teamnek! Rész- vagy teljes állású munka- és szervezetpszichológust keresünk budapesti rendelőinkbe és tréningek tartására.

"Sok esetben az okozza valójában a problémát, ahogy érzékeljük" – Interjú Vass Eszter pszichológussal

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ új szakemberrel bővült. Vass Eszter pszichológussal szakmai identitásáról, integratív szemléletéről és motivációiról beszélgettünk.

„Nem egy módszer vagy eszköz segít a kliensen, hanem a kliens és pszichológusa közti kapcsolat gyógyít.” – interjú Szabó Hanga pszichológussal

Szabó Hanga gyermek- és ifjúság klinikai szakpszichológus jelölt decemberben csatlakozott a Mindset csapatához. Interjúnkból jobban megismerhetitek rendelőnk új szakemberét, aki elsősorban a fiatal felnőtteket, serdülőket és szüleiket várja konzultációra.

Élet & Pszichológia

Ingyenes mentális segélykérő e-mail csatornát hirdet a Mindset Pszichológia

A Mindset Pszichológia elkötelezett, hogy segítséget nyújtson közösségünk minden tagjának a háborús helyzettel való megküzdésben, ezért meghirdettük a Mentális Akciótervet.