Sportpszichológia

Világbajnoknak születni kell, vagy…? – Horváth Laura „a világ legfittebb nője”

Azt, hogyan élte meg a világversenyt és az azt megelőző kemény éveket, szeptember 21-én, az MCC-Mindset Pszichológia Iskola rendezvényén személyesen is megkérdezhetjük Horváth Laurától!

Élet & Pszichológia

Szegeden nyitja meg első vidéki tanácsadó központját a Mindset Pszichológia

Az elmúlt hét évben folyamatosan fejlődött a Mindset Pszichológia, amelyhez több mint száz szakember csatlakozott már. Hitvallásunk szerint fontos, hogy szakemberink minél több személyt kísérjenek el a fejlődés útján, így született meg a szegedi tanácsadó

Élet & Pszichológia

Kimagasló szakemberekkel bővül Pszichológia Iskolánk oktatói gárdája

Az USA elit egyetemén doktorált klinikai szakpszichológussal, az ország vezető gyermekpszichiáterével, Nature cikket jegyző neuróbiológus kutatóval és korábbi kajakválogatott sportpszichológussal erősít az MCC-Mindset Pszichológia Iskola.

Élet & Pszichológia

Vajon miért félünk a boldogságtól?

Dr. Szabó-Bartha Anett, egyetemi adjunktus, klinikai szakpszichológus, a Mindset munkatársa terápiás munkája során figyelt fel arra a jelenségre, hogy az emberekben gyakran megjelenik egyfajta averzió a boldogsággal szemben.

Dr. Bunford Nóra az MCC-Mindset Pszichológia Iskola új vezetője 

Szeretnénk bemutatni Dr. Bunford Nórát, az MCC-Mindset Pszichológia Iskola új Junior Prima díjas vezetőjét.

Kolozsvári pszichológus vagy? Köztünk a helyed!

Életünk során a legtöbb időt az elménkben töltjük – dolgozz velünk, és segíts másoknak is, hogy ez egy igazán szép hely legyen! Légy tagja a Mindset szakmai teamnek!

Debreceni, pécsi, szegedi, győri, miskolci pszichológus vagy? Köztünk a helyed!

Életünk során a legtöbb időt az elménkben töltjük – dolgozz velünk, és segíts másoknak is, hogy ez egy igazán szép hely legyen! Légy tagja a Mindset szakmai teamnek!

Iskolapszichológus vagy? Itt a helyed!

Légy tagja a Mindset szakmai teamnek! Rész- vagy teljes állású iskolapszichológust keresünk budapesti rendelőinkbe, valamint csoportfoglalkozások megtartására.

Munka- és szervezetpszichológus vagy? Itt a helyed!

Légy tagja a Mindset szakmai teamnek! Rész- vagy teljes állású munka- és szervezetpszichológust keresünk budapesti rendelőinkbe és tréningek tartására.