A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mindset Pszichológia az egyetemi oktatást kiegészítő, exkluzív képzést szervez a pszichológia tudomány területén. Az MCC-Mindset Pszichológia Iskola olyan szakmai tartalmat, karrierépítő lehetőségeket és támogató közösséget kínál a hallgatók számára, amely Magyarországon nem, vagy csak nehezen hozzáférhető, és amely most felvételt hirdet a 2024/2025-ös tanévre Budapest mellett már Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Szegeden és Pécsett is!

Várjuk mindazon, az első egyetemi évüket a 2023/2024-es tanév tavaszi félévében befejező hallgatók jelentkezését, akik az adott régió felsőoktatási intézményében nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

Mit kínál az MCC-Mindset Pszichológia Iskola?

  • exkluzív kurzusok kiváló szakemberekkel
  • bekapcsolódás kutatási tevékenységbe: interdiszciplináris, kiemelt kutatási területünk többek között a biológiai pszichológia, a fejlődés- illetve klinikai és kognitív neuropszichológia, pszichoterápia, és teljesítménypszichológia
  • kollégiumi szálláslehetőség a városközpontban
  • ismeretterjesztő, tudományos és tudományos ismeretterjesztő publikációs lehetőségek
  • pezsgő baráti és szakmai közösség
  • egyéni mentorálás
  • hazai és külföldi tanulmányutak, konferenciarészvételi lehetőség
  • ösztöndíj-pályázatok
  • ingyenes nyelvoktatási lehetőség

Az MCC-Mindset Pszichológia Iskola célja hazánk legígéretesebb és legkiválóbb mentálhigiénés szakembereinek és pszichológusainak tehetséggondozása. Ennek megfelelően az Iskola disszeminációs, oktatási, tudománykommunikációs és tudományos tevékenységét az evidencián alapuló, interdiszciplináris, és természettudományos megközelítés határozza meg.

Az Iskola hallgatói ebben a szellemiségben hazai és nemzetközi, személyre szabott lehetőségekben részesülnek, elismert szakemberek támogatásával.

Azokat a hallgatókat keressük, akik tudományosan naprakész gyakorló szakemberré szeretnének válni és/ vagy kutatói, tudományos pályára készülnek; azokat, akik felelős és szenvedélyes elhivatottsággal szeretnék támogatni az egyén és a társadalom lelki egészségét gyakorló szakemberként, illetve kutatóként. Célunk egy olyan közösség építése, amely meghatározó szakmai értékeknek és kapcsolatoknak a forrása és ami ezen céloknak az inkubátora.

 

Jelentkezz az MCC-Mindset Pszichológia Iskolába, ahol kimagasló szakemberek biztosítják a kiválósághoz és a szakmai sikerhez vezető út lehetőségeit!

 

Fontos! Bár az MCC-Mindset Pszichológia Iskolába nem kizárólag pszichológia szakos hallgatók jelentkezhetnek, elsősorban azokat várjuk, akik szakmai tevékenységéhez egyértelműen indokolt a pszichológiai ismeretek elmélyítése (tehát például leendő gyógypedagógusok, szociológusok, pszichiáterek). A Pszichológia Iskolában zajló képzés nem ad pszichológusi végzettséget és önmagában nem jogosít fel semmilyen mentálhigiénés tevékenység folytatására. Fontos kiemelni továbbá, hogy az Iskolában zajló oktatási tevékenység határozottan természettudományos és nem filozófiai, önismereti jellegű.

 A felvételi folyamatáról és a jelentkezés módjáról tudj meg többet ezen az oldalon!