Ki vagyok én? – Így formálnak bennünket a családi történetek

A családi történetek elmondása, meghallgatása létfontosságú. De vajon hogyan formálnak bennünket és miért lényeges a megosztásuk?

Felvételt hirdet az MCC–Mindset Pszichológia Iskola

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mindset Pszichológia az egyetemi oktatást kiegészítő, exkluzív képzést szervez a pszichológia tudomány területén.

Kapitalista királynő vagy sebezhető fiatal? – A Taylor Swift-jelenség nyomában

Megállás nélkül szólnak a számai a rádióból, vele foglalkoznak a hírek, az éppen aktuális szerelmi életével vagy épp a teltházas koncertjeivel van elfoglalva a világ. Vajon mi a titka a sikerének?

Tévhitek és tények a Napóleon-komplexusról – Kővágó Pál szociálpszichológussal beszélgettünk

Dr. Kővágó Pál szociálpszichológussal folytattunk beszélgetést a Napóleon-komplexus pszichológiai hátteréről. Célunk a kisebbrendűségi érzés dinamikájának feltárása volt, valamint hasznos tanácsok megfogalmazása annak leküzdésére.

Érezni ér! – 20 éves az Igazából szerelem

Idén 20 éves az Igazából szerelem című film. Ennek apropóján Tari Annamária klinikai szakpszichológus és Horváth Gergely rádiós műsorvezető podcast sorozatából szemezgettünk.

Nemi erőszak, vagy rosszul sikerült együttlét? – A vád című francia film elemzése

Rosszul sikerült egyéjszakás kaland vagy nemi erőszak? Honnan lehetünk biztosak abban, hogy a másik is akarja az együttlétet? A hallgatás beleegyezés? Többek között ezekre a nem egyszerű kérdésekre világít rá A vád című alkotás.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180