Nemi erőszak, vagy rosszul sikerült együttlét? – A vád című francia film elemzése

Rosszul sikerült egyéjszakás kaland vagy nemi erőszak? Honnan lehetünk biztosak abban, hogy a másik is akarja az együttlétet? A hallgatás beleegyezés? Többek között ezekre a nem egyszerű kérdésekre világít rá A vád című alkotás.

Hieronymus Bosch világa a pszichológia szemüvegén keresztül

Bosch szürreális festményei Jung szerint a kollektív tudattalan kivetülései, míg Freud inkább a kasztrációs szorongást fedezte volna fel bennük. Emellett a lét alapkérdéseivel, a haláltól való szorongással is szembesítenek.

Nincs egyetlen helyes útja a boldogságnak – „És egyszer csak…” pszichológus szemmel

A Szex és New York folytatása a változás, elengedés, megújulás témakörét járja körül, továbbra is megmutatva, mennyi különböző út létezik a boldogságunk megtalálására.

Trauma az agyban, trauma a lélekben – Véleménycikk a stroke hosszútávú pszichés hatásairól

Kulka János depressziós és meg akar halni? A színész nemrég egy interjúban őszintén vallott jelenlegi állapotáról és küzdelmeiről, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk erről. Véleménycikk következik.

A pszichológusok furcsa viselkedései – mi állhat mögötte?

Sokak fejében számos tévhit él a pszichológusokkal kapcsolatban, információik a szakembereket és a tanácsadás folyamatát illetően nem mindig fedik a valóságot.

Megérkezett a MindCast! – Podcastot indít a Mindset Pszichológia

Útjára indul a Mindset podcast csatornája, a MindCast!

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180