Farkas Vera

Pszichológus, coach

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Legyél te az életed aktív alakítója!”

Farkas Vera vagyok, pszichológus, life és business coach, karrier- és életvezetési tanácsadással foglalkozom a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központban. Fejlesztő munkám során elsődleges szempontként tartom számon, hogy az önismeret és a fejlődés alapját a nyitottság, az élethosszig tartó tanulás, és a tapasztalatok komplex és koherens beépítése adja.

Szakmai pályafutásom első öt évében versenyszférában működő kis- és középvállalatoknál a belső és külső kommunikációért voltam felelős. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék az egyénben rejlő lehetőségek megtalálásában és kibontakoztatásában segítséget nyújtani. Hat éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, mint tréner és coach. Scrum Masterként is dolgoztam, a csapatok moderátoraként az együttműködést, kommunikációt, továbbá a csapattagok tanulási és fejlődési folyamatait segítettem elő.

Mindeközben megtanultam a rendszerszemléletű coaching fontosságát, mely szerint a rendszer több az egyes elemek működésének összegénél és a legkisebb rész is önmagában egy egész rendszer. A rendszernek tudása, célja és ereje van. A különféle céljaink tisztázásához, a felelősségtudatunk kialakításához, és a saját életünk feletti kontroll kézben tartásához fel kell fedeznünk és mozgósítanunk ezeket az összetevőket.

Ha úgy érzed, hogy problémás élethelyzetbe kerültél, elakadtál, vagy szeretnél célzottan önismereted fejlesztésével foglalkozni, fordulj hozzám bizalommal. A megoldásközpontú folyamatban azon fogunk dolgozni, hogy céltudatosabb, magabiztosabb, stabilabb legyél, és mindeközben a változásokhoz való alkalmazkodás ne okozzon nehézséget. Nem konkrét tanácsokkal és kész megoldásokkal várlak téged, hanem a válaszok megtalálásában szeretnék támaszt nyújtani. A közös munka közben a fókusz középpontjában mindig te leszel.

képzései és képesítései

Elméleti Pszichoanalízis Doktori Program

Pécsi Tudományegyetem Doktori Iskola

2021-

A doktori képzés során magas szintű ismeretekre tehetek szert a pszichoanalitikus elméletekben. Mindez a kutató- és oktatói munkában, valamint a terápiás tevékenységben is segítségemre lesz.

Onkopszichológia a klinikai gyakorlatban

Magyar Pszichoonkológiai Társaság

2021

Az akkreditációs képzésben megszerzett onkopszichológiai ellátással kapcsolatos elméleti tudás jó alapot adott számomra, hogy bizonyos keretek között a daganatos betegeket és a családjaikat is tudjam támogatni a konzultációk során.

Okleveles pszichológus

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2019-2021

Klinikai- és egészségpszichológia szakirányon végeztem, ahol kulcsfontosságú elméleti és gyakorlati ismeretekre tettem szert, melyeknek köszönhetően mentális egészségfejlesztéssel foglalkozhatok.

Pár- és családterápia

Magyar Családterápiás Egyesület

2019-

A képzés által egy olyan terápiás módszerre tehetek szert, mely elősegíti a család vagy pár diszfunkcionális mintáinak megváltoztatását, új viselkedésminták kialakítását és az új családi egyensúly megteremtését.

Business coach

Pro Bona Coaching Centrum

2018

Megismertem a proaktív coaching megközelítést, aminek segítségével még több gyakorlati módszerrel tudom támogatni a klienseket az elakadásaik lekűzdésében és a céljaik megvalósításában.

Viselkedéselemző

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2015-2018

Az alapképzés során a lélektan elméleti alapjait sajátíthattam el.

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ

2021-

Az egyéni konzultációk keretében elsősorban az elakadásokkal, önsimerettel foglalkozunk.

Coach

Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ

2018-

Egyéni fejlesztéssel foglalkozom, karrier- és életvezetési tanácsadás keretében.

Ügyvezető-tulajdonos

Volumen Communications Kft.

2019-

A kommunikációs ügynökség ügyvezetőjeként a projektek előrehaladását és a munkatársak fejlődését helyezem a középpontba a mindennapok során.

Scrum Master

Lechner Tudásközpont, NNG Kft.

2017-2019

A fejlesztéseken dolgozó csapatoknál az együttműködést, kommunikációt, továbbá a csapattagok tanulási és fejlődési folyamatait segítettem elő.

Marketing munkatárs

Evopro group

2015-2017

Aktív részvétel az átfogó kommunikáció kialakításában: rendezvényszervezés, PR kapcsolattartás, online marketing és stratégiai marketing feladatok.

Marketing és PR referens

Carbon Solutions Global

2013-2015

Sajtókapcsolatok kiépítése, rendezvények szervezése és lebonyolítása, videóforgatás koordinálása, szövegírás, social media marketing.

beszélt nyelvek

ENAngol

DENémet

érdeklődés

Utazás

Szépirodalom

Longboardozás

Zene

köszönetnyilvánítás

111

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180