Farkas Vera

life és business coach

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Legyél te az életed aktív alakítója!”

Farkas Vera vagyok, life és business coach, karrier és életvezetési tanácsadással foglalkozom a Mindset Terápiás & Tanácsadó Központban. Fejlesztő munkám során elsődleges szempontként tartom számon, hogy az önismeret és a fejlődés alapját a nyitottság, az élethosszig tartó tanulás, és a tapasztalatok komplex és koherens beépítése adja.

Szakmai pályafutásom első öt évében versenyszférában működő kis- és középvállalatoknál a belső és külső kommunikációért voltam felelős. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék az egyénben rejlő lehetőségek megtalálásában és kibontakoztatásában segítséget nyújtani. Körülbelül négy éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel, mint tréner és coach. Készségeimet az utóbbi két évben Scrum Masterként hasznosítottam és fejlesztettem tovább: a csapatok moderátoraként az együttműködést, kommunikációt, továbbá a csapattagok tanulási és fejlődési folyamatait segítettem elő.

Mindeközben megtanultam a rendszerszemléletű coaching fontosságát, mely szerint a rendszer több az egyes elemek működésének összegénél és a legkisebb rész is önmagában egy egész rendszer. A rendszernek tudása, célja és ereje van. A különféle céljaink tisztázásához, a felelősségtudatunk kialakításához, és a saját életünk feletti kontroll kézben tartásához fel kell fedeznünk és mozgósítanunk ezeket az összetevőket.

Ha úgy érzed, hogy problémás élethelyzetbe kerültél, elakadtál, vagy szeretnél célzottan önismereted fejlesztésével foglalkozni, fordulj hozzám bizalommal. A megoldásközpontú folyamatban azon fogunk dolgozni, hogy céltudatosabb, magabiztosabb, stabilabb legyél, és mindeközben a változásokhoz való alkalmazkodás ne okozzon nehézséget.  A coaching során nem konkrét tanácsokkal és kész megoldásokkal várlak téged, hanem a válaszok megtalálásában szeretnék támaszt nyújtani. A közös munka közben a fókusz középpontjában mindig te leszel.

képzései és képesítései

Okleveles pszichológus

Eötvös Loránd Tudományegyetem, Klinikai- és egészségpszichológia

2019-2021

Pár- és családterápia

Magyar Családterápiás Egyesület

2018-

Life és business coach

ProBona Coaching & Training center

2017

Viselkedéselemző

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2015-2018

szakmai tapasztalat

Life és business coach, tréner

Mindset Terápiás és Tanácsadóközpont

2018-

Scrum Master

Lechner Tudásközpont, NNG Kft.

2018-2019

beszélt nyelvek

ENAngol

DENémet

érdeklődés

Utazás

Szépirodalom

Longboardozás

Zene

köszönetnyilvánítás

51

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180