Gyermekpszichológia

Angyalok születése: a perinatális veszteség és gyász pszichológiai megközelítései

2 részes cikksorozatunkban egy falakkal körbezárt témáról szeretnénk részletesebben is írni. Ez a téma nem más, mint a vetélést és a perinatális veszteséget követő szülőkben fellépő pszichés nehézségek és az ezekkel való megküzdés.

Gyermeknevelési kisokos – avagy a szülői stílusok útvesztőjében

„Hogyan is legyek jó szülő?” – tépelődnek a friss szülők, de választ rá nehéz találni. Ha te is sokszor olvasol különböző gyermeknevelési tippekről és trükkökről, de már elveszel a sok információ között, az új cikkünk neked szól!

Hajszálnyi béke, mardosó bűntudat – Beszéljünk a trichotillomániáról!

Mit érdemes tudni a hajtépéssel járó zavarról, vagy más néven trichotillomániáról?

A szoptatási énhatékonyság – Képes leszek táplálni a gyermekem?

A szoptatási énhatékonyság kapcsolatba hozható az önértékeléssel és az énhatékonyság érzésével, illetve befolyásolja az édesanya szoptatási szokásait. Rendkívül fontos, mégis keveset beszélünk róla. Mit takar a fogalom pontosan? Cikkünkből kiderül.

A gyermekkor sebei – Így védi a saját szülői önismeretünk a gyermekünket

A gyereknevelésben nagy szerepet játszik az önismeret. A gyerekünk könnyen kihozhat a sodrunkból, mert olyan sebeket piszkálhat fel, amelyeknek addig nem is voltunk tudatában. Mi hihetjük, hogy játszmázik, manipulál, de valójában csak jelzi, dolgunk van.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180