Gyermekpszichológia

"Dehát megmentettek téged!" – Mégis gyászol a családból kiemelt gyermek

A gyászfeldolgozás jellegzetes szakaszai megjelennek válás, vetélés vagy épp egy szoros baráti kapcsolat megszakadása után. Ezt figyelték meg a családjukból kiemelt gyermekek esetében is, akikben közös a veszteség élménye.

PICi hősök, nagy csodák – november 17. a koraszülöttek világnapja

„…Mi többiek mit is tehetnénk? Nyújtunk feléje két kezet, Hadd nőjön később óriássá, aki korábban érkezett…” Lackfi János

Egy kicsi és egy pici – tippek a testvérféltékenység ellen

„Ki ez az idegen baba, akit anya helyettem szeretget?” Gondolhatja a nagyobb testvér. Hogyan segítsünk neki a kialakult helyzetben?

A tanulás csodája – élménypedagógia az iskolában I.

Napjainkban az oktatás jelentős változásokat kíván meg, épp úgy, ahogy a munkaerőpiac és az újabb generációk igényei is változnak. Milyen módszerek segíthetnek vajon az eredményesebb tanulásban? Cikkünkből kiderül!

Négy alapszükséglet, ami meghatározza az önértékelésed

Az emberi kapcsolatainkra, önértékelésünre és még sok minden másra hatással van a gyerekkori alapszükségleteink kielégítettségének minősége. A gyerekkorunk megismerése segíthet megérteni berögzült viselkedéseink okait, s így a változást is elősegítheti.

2021. dec. 10. 18:00 , Budapest

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 12 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180