Öveket becsatolni – Ártalomcsökkentés alkoholfogyasztáskor is

A biztonságos utazás érdekében bekapcsoljuk a biztonsági övet. Ha nyáron kimegyünk a napra, bekenjük magunkat naptejjel. Motorozáskor felvesszük a bukósisakot. Mi a közös ezekben? Csökkentik a végzett tevékenység okozta - lehetséges - ártalmakat. Mindenna

A hosszú távú, boldog kapcsolat nem azon múlik, kit választunk

Sokszor azt hisszük, egyéni jellemzőinken múlik, boldogok leszünk-e hosszú távon a párkapcsolatunkban, de egy átfogó, új kutatás a témában ennél fontosabb faktorokra világított rá.

Hogyan érthetjük meg a gyerekeket?

Anna Freud álláspontja szerint sok, a felnőttek és a gyerekek közötti félreértés hátterében az áll, hogy a gyermekek gondolkodási sajátosságai más logikát követnek. A gyerekekkel való kapcsolatba lépéshez érdemes észben tartanunk sajátos elméleteiket a vi

Ez minden, amit tudok – sorozatajánló

Az Ez minden, amit tudok a HBO saját gyártású sorozata, Wally Lamb 1998-as regényének az adaptációja. Egy egypetéjű ikerpár, Thomas és Dominick történetét meséli el. Thomas paranoid szkizofrén, Dominick pedig a testvére, aki meg szeretné védeni őt.

A jóga tudománya – könyvajánló

Vajon van-e kapcsolat a jóga és a pszichológia között?

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180