Mit tanít nekünk Jane Eyre a kötődésről? - Árvaházi gyermekek és kötődésük

Vajon milyen esélyei vannak egy intézményi körülmények közt nevelkedő csecsemőnek a biztonságos kötődésre?

Az elrabolt gyermekkorról – Az érzelmi vérfertőzés

A Covert Emotional Incest (CEI), tehát a rejtett vagy érzelmi vérfertőzés a gyermekbántalmazás egy fajtája. De hogyan és mikor fordulhat elő ilyesmi?

A pszichopátia működése kapcsolatainkban

A pszichopata kifejezés stigmaként terjedt el a köztudatban. Amikor valamilyen furcsa, tőlünk idegen viselkedést látunk, pszichopatának tituláljuk, miközben ez egy komoly személyiségzavar. Cikkünkben utánajárunk a pszichopata működésmódnak.

Érzelmek nélkül nem megy – A demiszexualitás nyomában

Vajon mit érez az, akiben elsődlegesen tényleg nem a külső megjelenés kelt vonzódást, és aki minden kíváncsisága ellenére képtelen élvezni az egyéjszakás kalandokat?

A Wahorn-botrány a pszichológiatudomány tükrében – Beszéljünk a szexuális erőszak kultúrájáról

Körülbelül minden második percben válik valaki szexuális erőszak áldozatává. Miért félnek az áldozatok megosztani a történetüket? Miért hibáztatja a közvélemény az áldozatot, ám menti fel az elkövetőt? Miért kicsinyítjük le mások traumáit?

2022. jan. 28. 18:00 , Budapest

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 12 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180