Nőj fel végre! – Gondolatok a kapunyitási pánikról

„Bezzeg amikor én ennyi idős voltam, mint te…” Gyakran találkozunk ehhez hasonló gondolatokkal, melyek körbelengik a családi ebédek légkörét, olykor kínos hangulatot keltve a fiatalokban.

Vele vagy ellene? – Konfliktuskezelő technikák az új évre

Sikerülhet idén a konfliktusainkat másképp szemlélni?

Ha elbeszéltek egymás mellett – öt lépés a hatékonyabb kommunikáció felé

2020 sok szempontból rendhagyó év volt – a járvány második hulláma és az év végi ünnepek során sokunkban felmerülhetett a kérdés: hogyan tudnánk az otthonunkba és az életünk egyéb területeire begyűrűző feszültséget hatékonyabban kezelni?

Inspiráló nők és a pszichológia 6. rész – Péterfy Bori

Péterfy Bori énekesnőt és színésznőt a Péterfy Bori & Love Band koncertfellépések, valamint olyan magyar nagyjátékfilmek, mint a Nyitva, vagy a Poligamy mellett olvasóink a Terápia című sorozatból is ismerhetik.

„Ez maga a börtön, és én szabad akarok lenni" − könyvajánlónk

A regény egy középkorú családanya, Vera történetét meséli el. Lássuk, mit tudunk meg róla, és miért lehet érdemes, a kezünkbe venni ezt a könyvet.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180