Létezik szerelem első látásra? – 3 kérdés és 3 válasz a szerelemről

A párkeresés, az egymás ellen feszülő érzelmi hajtóerők, valamint az összetört szív begyógyulása olyan sokakat foglalkoztató kérdéskörök, amelyekről nem lehet eleget beszélni.

Amikor egy párkapcsolat pokollá válik – a Depp-Heard-per pszichológiai szemmel

Az egész világ előtt zajló Depp-Heard bírósági ügy egy igazi tabut döntöget: a családon belüli erőszak bonyolultságát vitatja. Ki a bántalmazó és ki a tettes? Mit jelent, ha egy kapcsolat kölcsönösen bántalmazó?

5 tény a horrorfilmek gyermekekre gyakorolt hatásáról

Hogyan hatnak a horrorisztikus tartalmak a gyermekek idegrendszeri és erkölcsi fejlődésére? Kialakulhatnak pszichiátriai betegségek az ijesztő filmek nézésétől?

Segítség, megint hétfő! – Mindfulness a munkahelyen

A mindfulness, azaz tudatos jelenlét irányzata széles körben terjed napjainkban. Népszerűségének oka, hogy gyakorlásával a jelenre tudunk fókuszálni ahelyett, hogy a múlton rágódnánk vagy a jövő miatt aggódnánk.

Testünk szokatlan válaszai szex közben

Cikkünkben olyan – talán meglepő – szex közben jelentkező reakciókról számolunk be, melyek eredete és oka sokakban kérdéseket vethet fel.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180