Sportpszichológia

Hogyan segíti a sport a személyiségünk formálódását?

Nem csak a testet és a lelket edzi, hanem a személyiségünket is alakítja a sport. Önfegyelmet, kitartást, együttműködést, és megannyi mást tanulhatunk még belőle. Nézzük meg, hogyan történik mindez!

Hogyan teszi tönkre a sportkarriert a háború? – Sportpszichológia podcast #3

Az orosz-ukrán háború még a versenysportba is begyűrűzött. Jogos-e egy nemzet sportolóinak kollektív büntetése, mint a háborús krízishelyzet kezelésének egyik eszköze?

Crossfittel a mentális és fizikai egyensúly nyomában – Sportpszichológia podcast #2

Ritkán esik szó a mozgás idegrendszert erősítő hatásáról, ám ezen most változtatunk! Legújabb podcast adásunk a crossfit egyensúlyban tartó erejéről, illetve a mentális és a fizikai egészségünkre gyakorolt jótékony hatásairól szól.

Zene füleimnek – hogyan varázsoljuk jobbá edzéseinket

Vajon hogyan befolyásolja az edzésünket, ha közben zenét hallgatunk? Cikkünkből kiderül, milyen hatással van ránk a zene.

Így neveld a Sárkányodat – Kiskutyánk kiképzése a tanuláselméletek tükrében

Kedvencünk tanítása bonyolult és türelmet igénylő feladat, érdemes hát megismernünk előtte a tanulás mögöttes pszichológiáját.

A világot jelentő deszka: Interjú Gyarmathy Panka snowboard világbajnokkal – Sportpszichológia Podcast #1

Gyarmathy Panka junior világbajnok snowboardos nyilatkozik versenyzésről, karrierről és a pekingi téli olimpiáról dr. Menczel Zsuzsa tanácsadó szakpszichológusnak.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180