Sportpszichológia

Hogyan segíti a sport a személyiségünk formálódását?

Nem csak a testet és a lelket edzi, hanem a személyiségünket is alakítja a sport. Önfegyelmet, kitartást, együttműködést, és megannyi mást tanulhatunk még belőle. Nézzük meg, hogyan történik mindez!

Zene füleimnek – hogyan varázsoljuk jobbá edzéseinket

Vajon hogyan befolyásolja az edzésünket, ha közben zenét hallgatunk? Cikkünkből kiderül, milyen hatással van ránk a zene.

Így neveld a Sárkányodat – Kiskutyánk kiképzése a tanuláselméletek tükrében

Kedvencünk tanítása bonyolult és türelmet igénylő feladat, érdemes hát megismernünk előtte a tanulás mögöttes pszichológiáját.

A világot jelentő deszka: Interjú Gyarmathy Panka snowboard világbajnokkal – Sportpszichológia Podcast #1

Gyarmathy Panka junior világbajnok snowboardos nyilatkozik versenyzésről, karrierről és a pekingi téli olimpiáról dr. Menczel Zsuzsa tanácsadó szakpszichológusnak.

Tervezés és teendőink rangsorolásának nehézségei a sportban és a mindennapi életben

Mi alapján születik meg a napi rutin? Hogyan állítjuk össze teendőink listáját? Nem is gondolnánk, mennyi minden befolyásolja döntéseinket, aminek alapja sokszor a veszteségektől való félelem.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180