,,Képes vagyok rá, menni fog, meg tudok küzdeni vele!” – Fülöp Ákos előadása az emberi teljesítmény pszichológiájáról

Fülöp Ákos, az MCC-Mindset Pszichológia Iskola oktatója, sportszakpszichológus az óbudai Esernyősben tartott előadást a teljesítménypszichológiáról, mégpedig a hamarosan megjelenő könyvének kapcsán.

Hatékony kommunikációval a teljesítmény növeléséért

„Csalódtam benned!”, „Jobbat vártam tőled!” – mondatok, melyek a játék hevében, a csalódottság következtében könnyen elhangzanak egy edző részéről.

Ha falakba ütközöl – Boulderezéssel a depresszió ellen

Egyre népszerűbb sportág a boulderezés. Nem véletlen, hiszen számos pozitív hozadéka van, sőt, a legújabb kutatások szerint pedig a depresszió ellen is hatékony védőfaktor lehet.

Vérrel verítékkel – az élsport árnyas oldala

Szentesíti-e a cél az eszközt, ha az élsportól beszélünk? Megengedhető-e, hogy az edzők visszaéljenek a hatalmukkal, ha ezáltal jobb eredmények produkálhatóak?

Rendhagyó, teljesítménynövelő edzés sportolóknak, avagy a neurofeedback tréning

A neurofeedback tréning (NFT), segítségével elérhető az emberi agy rejtett potenciáljának mélyebb felfedezése és kiaknázása. Mutatjuk, hogyan.

„Mindent beleraktam, mindent háttérbe szorítottam” – Szoboszlai szerepe az EB-re való kijutásban

Szoboszlai Dominik lassan hazánk legismertebb emberévé növi ki magát, miközben Azahriah-hoz hasonló hatékonysággal segít megtölteni a Puskás Arénát. A magyar labdarúgás napján az elmúlt időszak sikereinek titkát kutatjuk.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180