Sportpszichológia

Vérrel verítékkel – az élsport árnyas oldala

Szentesíti-e a cél az eszközt, ha az élsportól beszélünk? Megengedhető-e, hogy az edzők visszaéljenek a hatalmukkal, ha ezáltal jobb eredmények produkálhatóak?

Rendhagyó, teljesítménynövelő edzés sportolóknak, avagy a neurofeedback tréning

A neurofeedback tréning (NFT), segítségével elérhető az emberi agy rejtett potenciáljának mélyebb felfedezése és kiaknázása. Mutatjuk, hogyan.

„Mindent beleraktam, mindent háttérbe szorítottam” – Szoboszlai szerepe az EB-re való kijutásban

Szoboszlai Dominik lassan hazánk legismertebb emberévé növi ki magát, miközben Azahriah-hoz hasonló hatékonysággal segít megtölteni a Puskás Arénát. A magyar labdarúgás napján az elmúlt időszak sikereinek titkát kutatjuk.

A testmozgás mint a depresszió gyógymódja?

Több mint 300 millió embert érint ma a depresszió a világon. Egy új tanulmány azt vizsgálja miként hat a testmozgás a depressziós tünetekre. Nézzük meg, hogyan történik mindez!

Nem csak edző! – Mi a pályán és az annak szélén álló sikeres kapcsolatának titka?

A közös munka hatékonysága sokszor azon múlik, hogy a sportoló és az edző miként tudják az eltérő szerepeket és a hozzájuk kapcsolódó különböző célokat vagy elvárásokat összeegyeztetni.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180