Sportpszichológia

A testmozgás mint a depresszió gyógymódja?

Több mint 300 millió embert érint ma a depresszió a világon. Egy új tanulmány azt vizsgálja miként hat a testmozgás a depressziós tünetekre. Nézzük meg, hogyan történik mindez!

Nem csak edző! – Mi a pályán és az annak szélén álló sikeres kapcsolatának titka?

A közös munka hatékonysága sokszor azon múlik, hogy a sportoló és az edző miként tudják az eltérő szerepeket és a hozzájuk kapcsolódó különböző célokat vagy elvárásokat összeegyeztetni.

Világbajnoknak születni kell, vagy…? – Horváth Laura „a világ legfittebb nője”

Azt, hogyan élte meg a világversenyt és az azt megelőző kemény éveket, szeptember 21-én, az MCC-Mindset Pszichológia Iskola rendezvényén személyesen is megkérdezhetjük Horváth Laurától!

A sport valójában fennmaradásért vívott küzdelem?

Hogyan kapcsolódik az evolúció és a sport? Miként függenek össze a versenyzés és a természetes kiválasztódás elvei?

Optimalizáld érzelmeidet a vágyott sporteredmény érdekében!

Hogyan is tanulhatjuk meg hatékonyan kezelni érzelmeinket a versenyhelyzet hevében? Ismerd meg, hogyan hatnak az optimális és káros érzelmeid a sportteljesítményedre!

Miért jó a győzteseknek szurkolni? – ezért választunk okosan csapatot

A lelátón ülve, vagy a tévé előtt izgulva, kicsattanó örömmel, vagy hatalmas csalódással fogadjuk kedvenc csapatunk győzelmét illetve vereségét. Hogyan válik valaki szurkolóvá életre-halálra és ennek milyen előnyei lehetnek?

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180