Élet & Pszichológia

Mindennapi védekezéseink – hogyan befolyásolja kapcsolódásainkat a defenzív kommunikáció?

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy úgy keveredett ki egy relatíve hétköznapi vagy egyszerű interakcióból, hogy az indokolatlanul negatív kimenetellel zárult.

A kreativitás szerepe az oktatásban

Kreatívnak lenni ma már egy iparágat, karriert is jelent – gondoljunk csak a tipikusan kreatívnak számító munkákra. Grafikus, marketinges, festő, szobrász, képzőművész és a lista itt nem áll meg. De milyen szerephez jut az oktatásban?

Apró teendőkből nyomasztó feladatok – miért halogatjuk a néhány perces teendőinket?

Kicsi feladatok, melyeket elhalasztunk egyik napról a másikra. Majd hirtelen ezekből az apró teendőkből egyszer csak hatalmas, nyomasztó elemek válnak a feladatlistánkon. Ismerős ugye?

Te hogyan reagálsz, ha rosszul mennek a dolgaid? – Ismerjük meg az önkritikusság jelenségét

Mindenki máshogy éli meg a kudarcot. Te képes vagy ilyenkor is kedves maradni önmagadhoz? Vagy talán önmagad legnagyobb kritikusává válsz?

Egészségmegőrzés, meditáció, önvédelem - Miért érdemes tai chi-t gyakorolni?

Egy boldogabb és egészségesebb életért a tai chi-val: hogyan tesz hozzá testi-lelki jóllétünkhöz ennek a különleges ősi mozgásformának a gyakorlása? Tudj meg többet a tai chi-ról!

2021. szept. 25. 10:00 , Budapest

PÁROS ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 20 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180