Élet & Pszichológia

Azok a bizonyos pirosbetűs napok – a menstruációval kapcsolatos attitűdjeink és ezek hatása a nők testképére

Megjött a Mikulás, havi program, vattadéj, mensi. Rengeteg kifejezésünk van rá, ám sokszor mégis tabu övezi a menstruáció témakörét. De mégis milyen attitűdök a legelterjedtebbek a menzesszel kapcsolatban? És milyen hatással van ez a nők testképére?

Az élénkítő piros bogyók legendája, avagy a koffein fogyasztás lélektana

A kávé népszerűségének oka nem csak fizikai hatásában keresendő. Ebben az írásban azokat a pszichés tényezőket járjuk körbe, mely a koffein fogyasztás lelki hátterének magyarázatául szolgálnak.

A hangok gyógyító ereje – miként hat ránk a hangfürdőzés?

A hanggal való gyógyítás évezredekre visszavezethető hagyomány, mely a világ számos kultúrájában jelen van. Egyik ismert formája a tibeti vagy himalájai hangtálazás, melyet a tibeti szerzetesek spirituális szertartások során alkalmaznak.

Megküzdés a negatív gondolatokkal – Aaron T. Beck öröksége

100 éves korában hétfőn elhunyt Aaron T. Beck, a kognitív terápia atyja, aki egészen új meglátást hozott a pszichológiába, forradalmasítva a depresszió és szorongás kezelését. Munkássága a mai napig élő, fejlődő ágazatát alapította meg a pszichológiának.

Áldás vagy átok a munka iránti szenvedély?

Van, hogy a szenvedély megédesíti a munkával töltött órákat, sokszor viszont kéz a kézben jár a szenvedéssel.

2021. dec. 10. 18:00 , Budapest

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 12 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180