Élet & Pszichológia

Boldogság pandémia idején?! – avagy 6 szokás, mellyel megőrizhetjük mentális jóllétünket

Közel egy éve, hogy az életünk fenekestül felfordult, a félelem, az aggodalom és a különböző korlátozások pedig a mindennapjaink részévé váltak.

Meglepően népszerű lett a „távpszichológia”

Az elmúlt évben a pszichológusoknak is alkalmazkodniuk kellett a megváltozott körülményekhez: sokan a korlátozások, saját és klienseik biztonsága érdekében online ülésekre váltottak – ami egy felmérés szerint a legtöbbeknek pozitív csalódás volt. 

4 tévhit a boldogságról, amitől csak boldogtalanabbak leszünk

A modern társadalomban jelentős üzenet, hogy a boldogságra kell törekednünk, az a feladatunk, hogy boldogok legyünk.

Valósággá vált filterek – a snapchat diszmorfia jelensége

A filterekkel ellátott arcok ma már nem csak az online térben vagy a plakátokon, hanem a való életben is ránk mosolyoghatnak, köszönhetően a snapchat diszmorfia terjedésének.

Mentális zavar jelentkezik fél éven belül a koronavírusos betegek harmadánál

Eddig is születtek már kutatások, melyek felhívták a figyelmünket arra, hogy a jelenlegi járványhelyzet nemcsak fizikai, de mentális egészségünket is nagymértékben befolyásolja, egy frissen megjelent, átfogó felmérés szerint azonban a helyzet még ennél is komolyabb lehet.

2021. ápr. 27. 17:30 , online

Önbizalom tréning - 2 x 4 órás online workshop

Jegyár: 19 500 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180