Élet & Pszichológia

Hát én immár mit válasszak? – A sikeres pályaválasztás kérdése

Ahhoz, hogy ne csak szakmát, hanem egyben hivatást is válasszunk, célszerű megtalálni azt a munkát, amivel tökéletesen összeillik a személyiségünk is.

Z generáció a munkahelyen – velünk vagy ellenünk?

A Z generáció, azaz az 1996. és 2013. között született fiatalok maximum a 25. évüket töltik be, vagyis lediplomáztak, és csak most, vagy az előző 1-2 évben tették be a lábukat a munkahelyre.

Sóvárgás a megértés után, avagy lapos föld, 5G és a gyíkemberek

Miért ilyen népszerűek napjainkban az összeesküvéselméletek? Vajon mely kognitív folyamatok játszanak szerepet benne? Vizsgáljuk meg az emberi gondolkodást, és keressünk magyarázatot!

(Rém)Álomcsapda - Mit üzennek a rémálmok, és mit tehetünk ellene?

Rémálmok a nehézséggel teli időszakokban, de utána is gyakran megjelenhetnek. Gyakori előfordulásuk esetén érdemes segítséget kérni, hiszen nemcsak az eredeti szorongás, de a rémálmok okozta stressz is újabb nehézségek elé állíthat minket.

A tudomány vicces arca, avagy 5 IgNobel-díjas pszichológiai kísérlet

Az IgNobel-díjat, vagy más néven anti Nobel-díjat azok a kutatások kaphatják meg, amelyek értelmetlen eredményekhez, használhatatlan felfedezésekhez, vagy mulatságos végeredményhez vezetnek.

Az önértékelés törvényszerűségei

Önértékelésünk nem statikus, hanem változékony.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180