Élet & Pszichológia

Transzgenerációs traumáink nyomában az irodalom által – a BeszÉLJ! című könyvet ajánljuk

Gyakran nem is tudjuk, milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznie nagyszüleinknek vagy dédszüleinknek – ezek megértésében és feltárásában segít a BeszÉLJ! című könyv.

Zenei intelligencia – Létezik, vagy sem?

Mozart, Beethoven, vagy épp Liszt Ferenc tehetséges volt, vagy sokkal inkább zeneileg intelligens? Vajon, ha az összes dalt és kottát megjegyezzük, akkor zeneileg műveltté válunk, és intelligensebbek is leszünk?

Az igazságos világba vetett hit – Mindenki megérdemli a sorsát?

Mindennapjaink során gyakorta szembesülhetünk igazságtalanságokkal, amelyek átszövik az életünket. Az igazságos világba vetett hit szerint szeretnénk igazságosnak látni azt, ami körülöttünk történik– de vajon az?

Hogyan növelhetjük önbizalmunkat az írás által? – A perspektívaváltás ereje

Az írás segíthet tudatosítani és formálni a belső hangunkat, ha megfelelően használjuk – cikkünkben megmutatjuk, hogyan.

„Pedig neked csak tanulnod kéne” – A depresszió hatása a tanulmányi teljesítményre

A fent leírt mondat sokszor hagyhatja el egy-egy szülő száját, mikor gyermekük tanulmányi teljesítménye hirtelen megromlik és okként a lustaságra gondolnak. A tünet mögött meghúzódó probléma viszont gyakran a depresszió lehet.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180