Élet & Pszichológia

Endometriózis – Minden tizedik nőt érinti, mégsem beszélünk róla eleget

Az endometriózis gyakori előfordulású kórkép, a testet és lelket egyaránt megterhelő tünetekkel jár. Cikkünkben röviden bemutatjuk a főbb jellemzőit és kitérünk a kezelés pszichológiai lehetőségeire is.

Menstruáció előtti nehéz napok – Avagy a premenstruációs diszfóriás zavar biológiája

Néhányaknál olyan erősen jelentkeznek a havi vérzés előtti tünetek, hogy az megzavarja a mindennapi életvitelt. Cikkünk a premenstruációs diszfóriás zavart mutatja be.

Kiszolgáltatottság lelkileg és testileg – Hogyan kezelhető az epilepszia?

Mit értünk epilepszia alatt és milyen tényezők játszanak szerepet a betegség kialakulásában? Cikkünkben bemutatjuk a betegség főbb jellemzőit, valamint kitérünk a gyakran társuló lelki nehézségekre és azok enyhítésének lehetőségeire is.

Te melyik szeretetnyelven gondoskodsz önmagadról?

Az öngondoskodás amellett, hogy egy divatos fogalom lett manapság, valóban nem elhanyagolható, ha mentálisan egészséges életet szeretnénk élni. Az önmagunkra való odafigyel, a minőségi énidő ugyanis hozzájárul ahhoz, hogy a mindennapok kihívásaihoz kellő

Tények és tévhitek az autizmusról

Cikkünkben röviden bemutatjuk az autizmus-spektrumzavart jellemző főbb tényeket és tévhiteket, annak érdekében, hogy a téma iránt érdeklődők minél reálisabb képet kapjanak az egyre több személyt, illetve családot érintő állapotról.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180