Technopánik 2024-ben – Miért félünk a mesterséges intelligenciától?

A technológiai innovációktól és az ismeretlentől való félelem mindig is tipikus reakciónk volt, és ez evolúciós okokra vezethető vissza.

A kiégés 3 típusa – találkoztál már valamelyikkel?

Megdőlt az az elképzelés, miszerint mindenkinél ugyanúgy jelentkezik a munkahelyi kiégés. A fizikai és lelki síkon megnyilvánuló tüneti jellegzetességek alapján a szakértők a kiégés több altípusát határozták meg.

Téged helyettesíthet a mesterséges intelligencia? – ezekre a készségekre van szükséged, hogy helyt állj a jövő munkaerőpiacán

Az MI technológiája átírhat pár foglalkozási kört, de vajon vannak olyan emberi készségek, amelyek leválthatatlanná tesznek bennünket?

Így válhatsz jó főnökké – 3 vezetői lecke Paul Atreidestől, a Dűne főszereplőjétől

Paul Atreides vezetői attitűdje iránymutató lehet minden főnök számára.

A transzgenerációs téglák hatása a munka-magánélet egyensúlyra – Pszicho-Kávéház Limpár Imrével

Mik a leggyakoribb kihívások a munka-magánélet egyensúly elérésében? Hogyan tudjuk felismerni és helyrebillenteni, ha meginog ez az egyensúly? A februári Pszicho-Kávéház eseményünkön Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus mesélt a témáról.

Nem elég a 24 óra? – Így teremts egyensúlyt munkád és magánéleted között!

Hogyan lehet megteremteni a munka és a magánélet egyensúlyát? Sokan küzdünk ezzel a mindennapokban. Az Eisenhower-mátrix segítségével prioritásokat állíthatunk és csökkenthetjük a stresszt - cikkünkben bemutatjuk, hogyan használhatjuk ezt életünk szervezé

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180