Nem elég a 24 óra? – Így teremts egyensúlyt munkád és magánéleted között!

Hogyan lehet megteremteni a munka és a magánélet egyensúlyát? Sokan küzdünk ezzel a mindennapokban. Az Eisenhower-mátrix segítségével prioritásokat állíthatunk és csökkenthetjük a stresszt - cikkünkben bemutatjuk, hogyan használhatjuk ezt életünk szervezé

Hivatás, szakma, munka – Elköteleződünk egy életre vagy elhagyjuk a pályánkat?

Az élet egy hihetetlenül összetett út, tele kanyarokkal és választási lehetőségekkel. Érthető tehát, ha úgy érezzük, elvesztünk az elágazások sűrűjében. Hogyan találhatjuk meg a saját pályánkat?

Nem vagy boldog a munkahelyeden? – Ezek a kielégületlen szükségletek okozhatják a hiányérzetet

Cikkünkben bemutatjuk, hogyan alakítják a szükségleteink és az érzelmeink a munkához való viszonyulásunkat, valamint hogy milyen lehetőségeink vannak a hatékonyabb munkavégzésre és a pszichés jóllétünk fejlesztésére.

MEGHÍVÓ: Hivatás, szakma, munka: elköteleződünk egy életre vagy elhagyjuk pályánkat? – Dr. Koltói Lilla pszichológus előadása

Az élet egy hihetetlenül összetett út, tele kanyarokkal és választási lehetőségekkel. Ha úgy érzed, elvesztél az elágazások sűrűjében, ha épp szembesülnöd kell a pályaelhagyás kihívásaival, akkor ez az előadás neked szól!

A munkahelyi mentorálás – A módszer, amivel nemcsak a munkavállaló, de a vállalat is fejlődhet

Egyre inkább beigazolódni látszik, hogy a munkaerő megtartása és a munkavállalók fizikai és mentális jóllétének biztosítása, mindennél fontosabb lehet. Ehhez nyújt eszközt a mentorprogram bevezetése.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180