A Rovat támogatója:

Hogyan hat a fiatalkori munkábaállás a személyiségünkre és a karrierrel való elégedettségünkre?

A karrierrel való elégedettségünk és munkához való viszonyunk sokmindentől függhet. Egy kutatásban a személyiségtényezőket és ezek kapcsolatát vizsgálták a hosszú távú munkahelyi elégedettséggel.

A sötét oldal - avagy a szervezeteknél rejtőzködő, veszélyes személyiségjegyek

A szervezetekben könnyebben jutnak előre azok a munkatársak, akiknek a személyisége a sötét triáddal jellemezhető. Mit tudnak ezek az emberek, ami miatt könnyen vezetővé válnak, és miért veszélyesek a munkahelyi környezetükre?

A munka az életem! Megéri? A munkafüggőség jelensége

Az utóbbi évtizedekben egyre többet és többet hallhatunk a munkafüggőség jelenségéről. Gyakran használjuk a „munkafüggő” kifejezést munkatársainkra, családtagjainkra. De ez mégis mit takar, milyen jellemzői, tudományos háttere van?

Egy fantáziavilág az álom és az ébrenlét határán: a tudatos álmodás

Történt már valaha olyan, hogy egy álom közben ráébredtél, hogy minden ami történik veled, azt csupán álmodod? Ezt a jelenséget nevezik tudatos álmodásnak. Innentől tehát nem csak főszereplői vagyunk az álmunknak, hanem megfigyelői és alkotói is.

Mi kell a hatékony csapathoz? – A belbini csoportszerepek

A belbini csoportszerepek a csoportok hatékony működéséhez szükséges viselkedéskategóriákat határoznak meg.

2021. dec. 10. 18:00 , Budapest

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 12 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180