Az alkoholfüggőség tünetei és lehetséges kezelési módjai

Az alkoholfüggőség napjaink egyik legsúlyosabb közegészségügyi problémájának tekinthető. Cikkünkben az alkoholfüggőség főbb tüneteit és lehetséges kezelési módjait tekintjük át. Tartsatok velünk!

Növesszünk új neuronokat – és érezzük jobban magunkat tőle!

Mostanra már tudjuk, hogy a felnőtt agyban is születhetnek új idegsejtek. Ez nem csak tanulási képességeinket befolyásolja, de hangulatunkra is hatással van. Ráadásul tehetünk is érte!

Stressz és stressz között is van különbség! – A jótékony stressz hatásai

Tudjuk, hogy a stressz, a feszültség negatív hatással van mind a testi, mind a mentális egészségünkre. De valóban egyoldalú ősellenségként kell tekintenünk rá?

Több, mint vezetők – paraszociális kapcsolataink politikusokkal

Már a választások előtt, az előzetes tájékozódás során kialakul egyfajta kapcsolat köztünk és a jelöltek között, ami befolyásolja, kire szavazunk végül.

A halálos betegségek lélektana

Egy súlyos lefolyású betegség diagnózisával való szembesülés gyökeresen változtatja meg az egyén addigi életét. Cikkünkben a diagnózist követő pszichés történésekkel és a pszichés megterhelést enyhítő, lehetséges megküzdési eszközökkel foglalkozunk.

2022. jún. 2. 15:30 , Budapest

FEJBEN DŐL EL

Jegyár: 30 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180