Hogyan szeresselek? – az érzelmi elérhetetlenségről

Azt, hogy milyen mértékben és módon kapcsolódunk egymáshoz, egyéni különbségeink mellett korai tapasztalataink is meghatározzák. Cikkünkben az érzelmi elérhetetlenség témakörét járjuk körbe.

Rosszabb hallgatóság, aki extrovertált?

Általában azt gondoljuk, az extrovertáltak minden társas dimenzióban jobban teljesítenek introvertált társaiknál, de vajon ki a helyzet a hallgatással és a másikra való odafigyeléssel?

Pletykafészkek és potyautasok – A pletyka, mint a társadalmi együttműködés alapja

A pletykálkodást senki sem szereti. Pedig e sokat ócsárolt tevékenység magjában éppen az a képességünk van, ami nélkül civilizációnk a mai formában nem is létezhetne.

Te mit vinnél színpadra a saját életedből? –AlkalMáté Trupp könyvajánló

A Park Kiadó gondozásában megjelent könyv a 14 darabból álló, önéletrajzi ihletésű színházi sorozatnak állít emléket. Az így színpadon megjelenített életepizódok nem csak a színészekről, de a nézőkről (ez esetben az olvasókról) is szólnak.

Felépülés a pszichiátrián az egyik legkorszerűbb modell tükrében

A pszichiátriai betegek felépülése a szakma egyik legközpontibb témájává vált, és a közelmúltban hazánkon kívül rengeteg országban szerte a világon nemzeti, illetve nemzetközi szinten is egyre inkább az előtérbe kerül. Az ennek következtében a hagyományos

Amikor a gyógyulás kötelező – a hazai kényszergyógykezelés világa

A pszichoterápiáról legtöbbünknek a szakemberek empatikus, sok sírással és felismeréssel járó ülései jutnak az eszünkbe, amikre önként vállalkozhat bárki. Ám hogyan zajlik. amikor valakit egy bírósági döntéssel küldenek terápiára?

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180