Egy mindenkiért, mindenki egyért! – a személyiség és a csoport dinamikája

Mindannyiunkban közös, hogy számos kisebb-nagyobb csoportba tartozunk. De hogyan határoz meg minket a kedvenc focicsapatunk rajongótábora vagy a munkahelyi team? És honnantól kezdődik a mi hatásunk a többiekre?

A krízisekről szakmailag a Gran Torino című film alapján

Vajon ha megnézünk egy filmet, milyen gondolatok indulnak el bennünk? Beépítjük a levont következtetéseket az életünkbe? Esetleg tanulságként néha eszünkbe jut, vagy elfelejtődik?

Kék január, avagy visszatérés a munka világába és lehetséges mellékhatásai

Testi és mentális egészségünk szempontjából fontos, hogy időnként legalább másfél-két hétre kiszakadjunk a munka világából. Sokszor azonban a visszatérés nehezebb, mint gondolnánk. Cikkünkkel igyekszünk ezt megkönnyíteni.

„Nincs időm pihenni” – A szabadidőnkről való gondolataink hatása mentális egészségünkre

Milyen hatással lehet egészségünkre, ha a szabadidőre időpazarlásként tekintünk? Befolyásolják-e szabadidővel kapcsolatos elképzeléseink, hogy mennyire tudjuk élvezni azt?

Madarat tolláról, egészségem kapcsolataimról

Az egészségünk sokkal összetettebb, mint elsőre gondolnánk, és nem csak a helyes táplálkozással és testmozgással áll kapcsolatban. A napi egy almán túl a szoros kapcsolataink is távol tartják az orvost. Kíváncsi vagy, hogyan?

2022. jan. 28. 18:00 , Budapest

ÖNISMERETI ÉLMÉNYFESTÉS

Jegyár: 12 000 Ft

Jegyvásárlás

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180