Én és a robot – kapcsolatunk a modern algoritmusokkal

A 21. században már egyáltalán nem ritkaság „gondolkodó gépekkel” találkozni. A kanapén ülve az okostelefonunkon, Netflixet böngészve, internetes vásárlás közben vagy akár a munkánk során is szembe jöhetnek. Na de hányadán is állunk velük?

A kényszerbetegség nyomában

Cikkünkben azt járjuk körbe, hogy milyen tünetekről ismerhető fel az OCD, valamint azt, hogy hol húzódik meg a határ a teljesen természetesnek vélt rutincselekvések, szokások és a kényszeres zavar között.

Miért félünk szembenézni valódi önmagunkkal? – A bátorság szerepe az önismeretben

A tudás és az önmagunkról való tudás is egy alapvető emberi szükséglet.

A rendes lányok csendben sírnak? – A jókislány-szindrómáról

Sok nőt neveltek úgy, hogy legyen mindig kedves és segítőkész. Az ilyen jókislányok megtanulják elfojtani a dühüket, nem tudnak nemet mondani, és egész életükben igyekeznek megfelelni mindenkinek - azaz szorongó nagylányok lesznek.

Gyermekkori sebek, párkapcsolati problémák – búcsú az áldozatszereptől

Tévhit, ha azt gondoljuk, hogy szüleink velünk szemben tanúsított viselkedése nincsen befolyással arra, ahogyan párkapcsolatainkban, munkahelyi és baráti kapcsolatainkban reagálunk bizonyos helyzetekre.

Mindjárt felrobbanok! Miért vagyunk ok nélkül dühösek?

Gyakran érezzük dühösnek magunkat.

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180