Elkísérünk a fejlődés útján

Pszichológiai központunkban cikkek, pszichoterápia, pszichológiai tanácsadás, tréningek, rendezvények, oktatás és kutatás által segítjük a társadalom és a benne élő személyek fejlődését – a te fejlődésedet.

szolgáltatásaink

Pszichológiai tudástár

A szaklap, ami téged olvas

Naponta frissülő szaklapunk Magyarország legolvasottabb pszichológiai lapja. Ez a platform egy olyan pszichológiai tudástárként is funkcionál, ahol több mint 4000 közérthető cikk található az emberi elme, lélek és viselkedés megfejtett titkairól. 

Pszichoterápia, gyógyulás, mentális egészség

Pszichoterápiás Központ

Elkísérünk a gyógyulás útján

Pszichoterápiás központunkban tudományosan igazolt pszichoterápiás módszerek által segítjük a mentális zavarral küzdők gyógyulását. 

Pszichológiai Tanácsadás, mentális egészség

Pszichológiai Tanácsadó Központ

Egy központ, ahol te vagy a középpont

Személyes vagy online egyéni pszichológiai tanácsadás, pár- és családterápia, coaching, csoportfoglalkozások és még számos személyiségfejlesztő szolgáltatás. Mindez otthonos környezetben, Buda szívében. Terápiás & Tanácsadó Központunkban segítünk megtalálni a legjobb énedet!

Szervezetfejlesztés, vállalkozó, munkavállaló, teljesítmény

Szervezetfejlesztés

Támogatás a munkavállalóknak, előrelépés a vállalatoknak

A  Mindset szakemberei tudományosan igazolt megoldásokkal segítenek a vállalatoknak növelni a munkavállalói teljesítmény, feloldani az egyedi elakadásokat és erősíteni a dolgozói elkötelezettséget. 

Pszichológiai kutatólabor

Alkalmazható tudás után kutatunk 

Kutatóink különböző inter- és intraperszonális jelenségeket vizsgálnak, hogy jobban megértsük az emberi elme és lélek működését. Intenzív tudományos munkánk eredményeként Tanácsadó Központunk pszichológusai mindig hatékony és naprakész gyakorlati módszerek birtokában várják a hozzájuk forduló klienseket. Lépést tartunk a korral.  

Rendezvény, esemény, pszichológia, tudománykommunikáció

Formabontó rendezvények

Ismerd meg a pszichológia ezer arcát

Exkluzív rendezvényeinken inspiráló közegben mélyedhetsz el a pszichológia sokszínű világában. Csatlakozz hozzánk előadásainkon és csoportfoglalkozásainkon, találkozz az ország legkiválóbb szakembereivel, és vegyél részt egy pezsgő közösségi életben. Tanulj, kérdezz, vitázz – tabuk nélkül!

Tehetséggondozás, oktatás, képzés, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, tudománykommunikáció

Oktatás & képzés

Hiszünk a jövő pszichológusaiban

A Mathias Corvinus Collegiummal együttműködésben az egyetemi oktatást kiegészítő, exkluzív képzést kínálunk a pszichológiatudomány területén. Személyre szabott oktatás, ösztöndíjak, karrierlehetőségek és életre szóló szakmai-baráti kapcsolatok – ez az MCC-Mindset Pszichológia Iskola. Tehetséggondozás felsőfokon. 

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180