Pszichológiai tanácsadás

Pszichológusunk hatékonyan tárja fel problémáid lelki okait, segít túllendülni pszichés nehézségeiden, támogatja személyiséged fejlődését és önismereted elmélyítését. A középpontban minden esetben Te állsz: az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid. Minden változás egy döntéssel kezdődik. Jelentkezz be ma személyes vagy online tanácsadásra! 

időpontfoglalás

Ha elakadásokkal, krízishelyzetekkel, szorongással küzdesz, vagy önismereti és párkapcsolati kérdések foglalkoztatnak, fordulj hozzánk bizalommal! Pszichológiai tanácsadásunk során értékrendedet és világnézeteidet tiszteletben tartva, hatékonyan tárjuk fel a lelki problémák mögött rejlő okokat, és elkísérünk Téged a megoldás felé vezető úton. A középpontban minden esetben Te állsz: az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid. Elkísérünk a fejlődés útján! 

We offer psychological counselling in multiple languages. See more info here.

Saját pszichológus? Miért is ne!

Mentális jóllétünk legalább annyira fontos, mint a fizikai egészségünk. De ahogy fáradtságos munkával küzdünk az utóbbiért, úgy a lelki egészségünkért is aktívan tennünk kell. Saját magunk mélyebb megértéséhez, vágyaink feltérképezéséhez és azok kifejezéséhez, továbbá személyes fejlődésünkhöz is hozzásegíthet bennünket a szakemberrel való együttműködés. Légy részese egy olyan önismereti utazásnak, amely segít, hogy teljesebb és egészségesebb életet élj! 

Miről szól a pszichológiai tanácsadás?

Az elnevezéssel ellentétben a pszichológiai tanácsadás során a pszichológus nem előre legyártott, sablon szerinti megoldásokat húz elő a kalapjából, mellyel varázslatos módon egy csapásra megszűnik minden problémád. Hiszen ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két azonos megoldási mód sem! A közös munka során a pszichológus és a kliens együtt gondolkodnak egy hozott problémáról, kérdésről, élethelyzetről.

Nálunk minden esetben Te állsz a középpontban – legyen szó konfliktusokról, krízishelyzetről, bizonytalanságokról, döntéshelyzetekről, szexuális, párkapcsolati vagy családot érintő gondokról, feldolgozatlan veszteségről, szorongásról, negatív gondolatokról vagy bármilyen egyéb jellegű nehézségről – problémáidra hatékony és személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Szakembereink folyamatosan képzik magukat, nyomon követik a legfrissebb kutatásokat, így ennek megfelelően a legmodernebb pszichodiagnosztikai eszközöket használva tárják fel a lelki eredetű problémák gyökereit, és a számodra legmegfelelőbb módszereket alkalmazva kísérnek végig a megoldáshoz vezető úton. Mindezt egy olyan bizalmi és támogató közegben, ahol nyugodtan beszélhetsz a legmélyebb problémáidról, kétségeidről, bizonytalanságaidról is.  

Milyen helyzetekben érdemes egyéni pszichológiai tanácsadásra jelentkezni? 

 • Ha úgy érzed, megrekedtél, nem látod a kiutat egy nehéz szituációból, 
 • Ha elakadást élsz meg magánéletedben, karrieredben, kapcsolataidban, 
 • Ha sürgető döntéshelyzet, veszteségélmény vagy túlterheltség nyomása nehezedik rád, 
 • Ha fejlődési vágy, önbizalmad építése, önismereted elmélyítése vezérel. 

 ***

Személyes tanácsadásunk mellett lehetőség van online pszichológiai tanácsadásunkat is igénybe venni. Foglalj időpontot online tanácsadásra pszichológusainkhoz ezen az oldalon

20 000 Ft
50 perc
szakmailag ellenőrzött pszichológus
személyre szabott segítségnyújtás
időpontfoglalás

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve díjbekérővel kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Akár személyes, akár online tanácsadásról legyen is szó, egy biztos: a középpontban minden esetben Te állsz – az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid.


Az online, Skype-on keresztül történő tanácsadás során videós kapcsolaton keresztül dolgozik együtt kliens és pszichológus. A kliens részéről ez 50 perc zavartalanságot és gyors internetkapcsolatot igényel, az empatikus, támogató közegről a pszichológus gondoskodik. Ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a megnyílás és elérhető a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, az önismeret mélyítése.

Kutatások által bizonyított, hogy ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, és az önismeret mélyítése. A személyes találkozás hiányát remekül ellensúlyozzák a képi és auditív élmények, a beszélgetőpartner hangja és látványa ugyanúgy működésbe hozza agyunk egymás megértésért felelős tükörneuronjait, mintha a szakemberrel egy szobában ülnénk. Az online térben való kommunikáció előnye, hogy nincs helyhez kötve, így szabadságot biztosít azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudják személyesen felkeresni a szakembert. Sokan pedig még akár biztonságosabbnak is ítélhetik ezt a közeget, ami a sikeres együttműködés alapja lehet.

Milyen helyzetekben érdemes online pszichológiai tanácsadásra jelentkezni?

    • Ha külföldön élsz, és a jelenlegi korlátozások miatt nincs lehetőséged hazalátogatni,

    • ha vidéki vagy, de szívesen járnál Mindset pszichológushoz

    • ha jelenleg karanténban tartózkodsz,

    • ha nem szívesen hagyod el a lakást,

    • ha úgy érzed, nehezen nyílsz meg, 

    • ha esetleg megbélyegzésként éled meg a pszichológus felkeresését, 

 

Bárhol élsz, pszichológusunk Skype-on keresztül segít fejlődni vagy kilábalni a nehéz élethelyzetekből.

 

20 000 Ft
50 perc
Ellenőrzött szakember
Segítség határok nélkül

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Tudod, hogy többre vagy képes a pályán, mint amit általában nyújtasz? Leblokkol a lámpaláz, hamar fáradsz, mindig ugyanazokat a hibákat követed el, esetleg elvesztetted a motivációdat? Vagy csak szeretnél mentális felkészülésedre több figyelmet fordítani, mert tudod, hogy a fizikai felkészülés mellett a teljesítmény sokszor „fejben dől el”? Várunk sportpszichológiai tanácsadásunkon!

A sportpszichológus egyéni és csapatszinten is hozzájárulhat a csúcsteljesítmény eléréséhez. Segít a sportolónak a sikerhez vezető út lépéseit felfedezni és azokon elindulni, valamint a győzelmet elősegítő és hátráltató tényezőket felismerni. A sportpszichológus olyan speciális mentális technikákat tanít a sportolónak, amelyek segítségével gyorsulhat a fejlődés a felkészülési időszakban, versenyhelyzetben pedig kihozhatja magából a legtöbbet, amire képes. 

Milyen helyzetekben érdemes sportpszichológushoz fordulni? 

 • Ha úgy érezzük, megtorpantunk a fejlődésben, hiába teljesítjük rendesen edzéstervünket 
 • Ha téthelyzetben leblokkolunk, nem tudjuk kihozni, ami bennünk van 
 • Ha szorongással, önbizalomhiánnyal küzdünk 
 • Ha folyton fáradtak vagyunk, nem tudunk megfelelően pihenni 
 • Ha újra és újra ugyanazt a hibát követjük el a versenyeken 
 • Ha sportsérülésből szeretnénk gyorsabban, hatékonyabban regenerálódni 
 • Ha elvesztettük motivációnkat 
 • Ha szeretnénk megtalálni az egyensúlyt sport- és magánéletünk között vagy felkészülni a sportpályafutás utáni időkre 

Fontos hangsúlyozni, hogy a sportpszichológus nem csak akkor segíthet, ha „kész a baj”! Érdemes a mentális felkészülést is a fizikai felkészüléshez hasonlóan komolyan venni, a megfelelő technikákkal ugyanis a problémák megelőzhetők, és a fejlődés kiegyensúlyozottabb lesz. 

A sportolók mellett azok is profitálhatnak a sportpszichológia eszköztárából, akik rendszeresen kerülnek olyan helyzetbe, ahol magas teljesítményt kell nyújtaniuk. Előadóművészek, vállalatvezetők mentális felkészülését is tudjuk segíteni.    

20 000 Ft
50 perc
Teljesítménynövelés

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Problémák nehezítik az intim együttléteket? Nem mered megélni a szexualitásodat? Alacsony a szexuális önértékelésed? Szeretnéd fellobbantani a lángot, de nem megy? Bármilyen szexuális jellegű problémáról legyen is szó, szexuálpszichológusunkat nem érheti meglepetés. Fordulj hozzánk bizalommal, és egy biztonságos és elfogadó közegben megoldást kínálunk szexuális jellegű gondjaidra! 

A hálószobai nehézségek nemcsak a szexuális együttléteket tehetik tönkre, de rányomhatják bélyegüket párkapcsolatunkra, hangulatunkra, önértékelésünkre is. A zavarok mögött meghúzódó okok azonban gyakran nem egészségügyi, sokkal inkább lelki eredetűek. Senki sem immunis az ilyen jellegű problémákra, a jó hír azonban az, hogy a jó és kellemes szex tanulható. Legyen szó működési elégtelenségekről, lelki problémákról vagy fantáziadús gondolatokról, szexuálpszichológusunk segít neked abban, hogy merd felvállalni a szexualitásodat és kiegyensúlyozott szexuális életet élj. Neked csak annyit kell tenned, hogy bátran beszélsz a téged érintő kérdésekről! 

A hálószoba falain belüli történéseket sokan még mindig tabuként kezelik, holott ez életünk egyik legtermészetesebb része. Ugyanúgy, ahogy a munka vagy a család területén, a szexuális életünkben is ütközhetünk nehézségekbe, elakadásokba. És ugyan ki ne vágyna jól működő szexuális életre?  

Mivel foglalkozik egy szexuálpszichológus?

Röviden az emberek szexualitásával, vágyaival, félelmeivel, kérdéseivel, szexuális gondolataival. Szakember segítségével fejleszthetjük továbbá saját önismeretünket, párkapcsolati kommunikációnkat vagy szexuális önértékelésünket is – tanuláselméleten alapuló, bizonyítottan hatékony viselkedésterápiás technikák és elemek használatával. A tanácsadás során egy olyan elfogadó és biztonságos közeg alakul ki, ahol tabuk nélkül beszélhetünk szexualitásunkról, az ezzel kapcsolatos problémákról, bizonytalanságokról. Nincs olyan probléma vagy fantázia, amelyről egy szexuálpszichológus ne hallott volna, így félelmek nélkül felvállalhatod gondolataidat, ami után megoldási javaslatok tárházából válogathatsz majd. 

Beszéljünk nyíltan a szexualitásról – de nem csak a felnőttekkel! A mai világban, amikor a veszélyes és megbízhatatlan információk is könnyen hozzáférhetőek már a gyermekek számára is, még fontosabb, hogy hiteles tájékoztatást nyújtsunk a szexualitásról vagy akár a szexuális identitáskeresésről. Nem létezik kínos kérdés! Célunk, hogy eloszlassuk a sokszor téves szexuális mítoszokat, hiedelmeket, és tabuk nélkül nyújtsunk választ fiataloknak és időseknek egyaránt.   

Milyen helyzetekben érdemes szexuálpszichológushoz fordulni? 

 • Nem megfelelő párkapcsolati kommunikáció 
 • Szülés utáni megváltozott intim együttlét 
 • Szexuális identitáskeresés  
 • Merevedési gondok 
 • Lubrikációs problémák 
 • Szexuális vágy és izgalom hiánya 
 • Korai vagy késleltetett ejakuláció 
 • Szexuális együttlét során tapasztalt fájdalom (dyspareunia) 
 • Orgazmus körüli nehézségek 
 • Alacsony szexuális önértékelés 
 • Tudatos jelenlét növelése a szexuális helyzetekben 

Ha maradtak megválaszolatlan kérdéseid, fordulj hozzánk bizalommal! a pedig mélyebben szeretnél elmerülni a szexuálpszichológia világában, akkor böngéssz online tudástárunkban! Ebben a cikkünkben bővebben is olvashatsz arról, hogyan zajlik a szexuálpszichológiai tanácsadás, a pszichoedukáció jelentőségével pedig ebben az írásunkban foglalkozunk részletesebben, de számos egyéb szexuálpszichológiai tartalom is megtalálható szaklapunkban.  

20 000 Ft
50 perc
Ellenőrzött szakember
Bizalomteli légkör

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Ha szülőként azt tapasztalod, hogy gyermeked szorong, rosszul teljesít az iskolában, magatartásproblémák jelentkeznek nála, nehezen illeszkedik be, egyes területeken elmarad a megfelelő fejlettségi szinttől, vagy más jellegű problémákkal küzd, kérd gyermekpszichológusunk segítségét! A tanácsadás folyamata során feltárjuk a gyermek tünetei mögött rejlő problémák gyökereit, és segítünk számára a nehézségekkel való megküzdésben. Rendelőnkben 3-tól 18 éves korig várjuk a problémákkal küzdő gyermekeket és fiatalokat

Habár szülőként Te ismered legjobban saját gyermekedet, mégis előfordulhat, hogy bizonyos esetekben nem tudsz vele beszélni a problémáiról, félelmeiről vagy egyéb nehézségeiről. Kisgyermekkorban pedig jellemzően még nincs is tisztában azzal a gyermek, hogy problémája van, de szülőként észreveheted az erre utaló jeleket, tüneteket. Ilyen esetekben érdemes lehet szakember segítségét igénybe venni. 

A gyermekpszichológus a gyermek életkorát figyelembe véve alkalmaz olyan terápiás eszközöket, melyekkel feltárható a gyermek gondolatvilága, érzései és az esetleges probléma gyökerei. Fiatalabb korú gyermekeknél nagy hangsúly helyeződik a szülők pozitív és támogató hozzáállására is, arra, hogy felismerjék, gyermekük olyan nehézségekkel küzd, melyeket egyedül még nem képes megoldani. Mivel ebben a korban leginkább a játékban és rajzban érhetők tetten a gyermeket foglalkoztató kérdések, problémák, így a terápiás folyamat során ezekkel a módszerekkel dolgozunk a szülővel együttműködésben.  

A kamaszkor küszöbén átlépve a gyermek újabb nehézségekkel szembesülhet, hiszen mind testileg, mind lelkileg komoly változásokon kell keresztülmennie, megkezdődik a szülőkről való leválás, az önállósodás időszaka, megnő a kortárskapcsolatok hangsúlya, kialakul a szexuális orientáció és az identitás. Ha ez a kihívásokkal telített időszak elakadásokat, nehézségeket okoz a kamasz életében, melyeket egyedül nem képes feldolgozni és megoldani, érdemes szakember segítségét kérni, aki egy elfogadó és támogató közegben kíséri el a fiatalt a változás és fejlődés útján.

 

Mikor érdemes gyermekpszichológus segítségét kérni? 

 • Kisgyermekkori problémák (köröm- és hajrágás, ágybavizelés) 
 • Szorongás, félelmek 
 • Figyelmi – és magatartásproblémák 
 • Beilleszkedési nehézségek 
 • Teljesítményzavar 
 • Megváltozott élethelyzettel kapcsolatos nehézségek (költözés, válás, gyász a családban) 
 • Megromlott szülő-gyermek kapcsolat 
 • Serdülőkori problémák 
 • Hangulat- vagy viselkedésbeli változás 
 • Krízishelyzetek 
 • Pszichoszomatikus tünetek 
 • Alvászavar 

 

Gyermekpszichológiai szaktanácsadásunkra elsősorban 3-18 éves kor között várjuk a gyermekeket, de kisebb gyermekekkel való nehézség esetén is fordulhatsz hozzánk, ebben az esetben szülőkonzultációval tudunk segíteni benneteket.

20 000 Ft
50 perc
Ellenőrzött szakember
Bizalomteli légkör
időpontfoglalás

A lefoglalt időpont lemondását kérjük, annak kezdete előtt legalább 48 órával jelezd emailben vagy telefonon keresztül. Amennyiben 48 órán belül mondod le az időpontot, vagy nem jelensz meg az alkalmon, nem áll módunkban visszatéríteni a díját, illetve díjbekérővel kötelezhetünk annak megfizetésére.

Pszichológusaink

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180