Fodor Bernadett

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Szerzői vagyunk a saját életünknek. Szabadságunkban áll, hogy azzá váljunk, amivé szeretnénk, a szabadságról viszont nem mondhatunk le. - Jean-Paul Sartre”

Fodor Bernadett vagyok, pszichológus és tréner.

Tanulmányaimat az USA-ban kezdtem, amely nagy mértékben formálta szemléletemet és korán érzékennyé tett a sokszínű kultúrák és nézőpontok iránt. Ezt a szemléletet aztán jól kiegészítette a Debreceni Egyetem mesterképzése, amely gyakorlati orientációt nyújtott.

Pszichológiai munkásságommal párhuzamosan 10+ évet töltöttem el a versenyszférában fejlesztés, HR és tréning területen, ahol kulcsfontosságúnak éreztem a munkavállalók mentális jóllétének a támogatását, illetve az egyéni stresszkezelés jelentőségének fontosságát.

Jelenlegi életemet meghatározza, hogy az ELTE Tanácsadó Szakpszichológiai képzés hallgatója vagyok, illetve Család- és párterápiai képzésben veszek részt.

Keressen bizalommal az alábbi témákban:

- Önismeret

- Életvezetési nehézségek

- Stresszkezelés

- Munkahelyi jóllét

- Karriertervezés

 

képzései és képesítései

Pszichológia BA

Marshall University, WV, USA

2006-2010

Az amerikai alapképzés nagy mértékben formálta szemléletemet, széleskörűen bemutatta az amerikai pszichológiai modellt és korán érzékennyé tett a sokszínű kultúrák iránt.

Okleveles Pszichológus

Debreceni Egyetem

2010-2012

Munka- és szervezetpszichológia specializáción végeztem, amely betekintést nyújtott, hogyan lehet az egyéneket a szervezetben támogatni stressz, munkateljesítmény, kudarc és siker területén.

Tréner-Tanácsadó-Facilitátor

Legacy

2019-2020

A képzés hozzásegített, hogyan tudok fejlesztési koncepcióban gondolkodni, egyéni/csoportos fejlesztési folyamatokat kialakítani és célokat állítani.

7 Habits Tréner

Franklin Covey

2019-2020

Elsajátíthattam a A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása tréning metodológiát, amely az eredményesség egyetemes alapelveire épít.

Relaxációs gyakorlatvezető

Magyar Relaxációs és Szimbólum Terápiás Egyesület

2020- folyamatban

Az Autogén tréninget kiemelt jelentőségűnek tartom a mindennapi stresszkezelés területén. A saját élmény elvégzése után, jelenleg az elméleti fázisban képződöm.

Család- és párterápia alapképzés

Magyar Családterápiás Egyesület

2023-folyamatban

A pszichológia munkában nem kerülhető meg a saját családunk. A család, mint rendszer, folyamatosan változik. Ha egy tag változik, minden változik. Jelenleg Dr. Túry Ferenc csoportjában képződőm.

Önismeret

Magyar Családterápiás Egyesület

2023-2024

Pszichológusként fontosnak tartom, hogy az önismeretemet folyamatosan fejlesszem, amely segítséget nyújt, hogy jobban rálássak magamra, a saját működésemre. Ezen a 150 órás önismereten a családom, a családi kapcsolataim kaptak kiemelt fókuszt és ebben segített Dr. Balogh Klára, kiképző.

Tanácsadó Szakpszichológus

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2023- jelenleg

A szakképzés mind elméleti, mind gyakorlati tudásbázist biztosít abban, hogy pszichológusként hogyan segítem a klienseim érzelmeinek társas, munkahelyi, fizikai egészséggel való kapcsolatát életük különböző szakaszaiban.

Gyász lélektana

Napfogyatkozás Egyesület

2024

Ebben az egy napos képzésben a gyász lélektana és a gyászolók segítése került fókuszba.

szakmai tapasztalat

Hr, tréning, fejlesztés szakember

2012-2023

Globális multinacionális cégeknél tevékenykedtem HR, tréning, fejlesztés területen, ahol kulcsfontosságúnak éreztem a munkavállalók mentális jóllétének a támogatását, illetve az egyéni stresszkezelés jelentőségének fontosságát. Munkáltatóim többek között: British Telecom, BMW Gyár Debrecen, Tata Consultancy Services

Pszichológus

Mindset Tanácsadói Központ

2023- jelenleg

A munkám során felnőttekkel foglalkozom egyéni tanácsadás keretein belül.

beszélt nyelvek

ENGangol

FRAfrancia

érdeklődés

pezsgő és bor

gasztronómia

utazás

sport

köszönetnyilvánítás

0

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180