Online pszichológiai tanácsadás

Az online, Skype-on keresztül történő tanácsadás során videós kapcsolaton keresztül dolgozik együtt kliens és pszichológus. A kliens részéről ez 50 perc zavartalanságot és gyors internetkapcsolatot igényel, az empatikus, támogató közegről a pszichológus gondoskodik. Ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a megnyílás és elérhető a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, az önismeret mélyítése.

A középpontban minden esetben Te állsz: az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid.

Bárhol élsz, pszichológusunk Skype-on keresztül segít fejlődni vagy kilábalni a nehéz élethelyzetekből.


időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180