Online pszichológiai tanácsadás

Akár személyes, akár online tanácsadásról legyen is szó, egy biztos: a középpontban minden esetben Te állsz – az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid.


Az online, Skype-on keresztül történő tanácsadás során videós kapcsolaton keresztül dolgozik együtt kliens és pszichológus. A kliens részéről ez 50 perc zavartalanságot és gyors internetkapcsolatot igényel, az empatikus, támogató közegről a pszichológus gondoskodik. Ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a megnyílás és elérhető a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, az önismeret mélyítése.

Kutatások által bizonyított, hogy ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, és az önismeret mélyítése. A személyes találkozás hiányát remekül ellensúlyozzák a képi és auditív élmények, a beszélgetőpartner hangja és látványa ugyanúgy működésbe hozza agyunk egymás megértésért felelős tükörneuronjait, mintha a szakemberrel egy szobában ülnénk. Az online térben való kommunikáció előnye, hogy nincs helyhez kötve, így szabadságot biztosít azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudják személyesen felkeresni a szakembert. Sokan pedig még akár biztonságosabbnak is ítélhetik ezt a közeget, ami a sikeres együttműködés alapja lehet.

Milyen helyzetekben érdemes online pszichológiai tanácsadásra jelentkezni?

    • Ha külföldön élsz, és a jelenlegi korlátozások miatt nincs lehetőséged hazalátogatni,

    • ha vidéki vagy, de szívesen járnál Mindset pszichológushoz

    • ha jelenleg karanténban tartózkodsz,

    • ha nem szívesen hagyod el a lakást,

    • ha úgy érzed, nehezen nyílsz meg, 

    • ha esetleg megbélyegzésként éled meg a pszichológus felkeresését, 

 

Bárhol élsz, pszichológusunk Skype-on keresztül segít fejlődni vagy kilábalni a nehéz élethelyzetekből.

 

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180