Online pszichológiai tanácsadás

Az online, Skype-on keresztül történő tanácsadás során videós kapcsolaton keresztül dolgozik együtt kliens és pszichológus. A kliens részéről ez 50 perc zavartalanságot és gyors internetkapcsolatot igényel, az empatikus, támogató közegről a pszichológus gondoskodik. Ebben a virtuális térben is lehetséges a bizalommal teli kapcsolat kialakítása, a megnyílás és elérhető a nehézségek feldolgozása, valamint a fejlődés, az önismeret mélyítése.

A középpontban minden esetben Te állsz: az érzéseid, a gondolataid, a vágyaid, a félelmeid és a céljaid.

Bárhol élsz, pszichológusunk Skype-on keresztül segít fejlődni vagy kilábalni a nehéz élethelyzetekből.


időpontfoglalás

Pszichológiai tanácsadás

A szakmaiság és felelősség fontos alapelvünk. Terápiás & Tanácsadó Központunk szakemberei rendszeres, szoros szakmai szupervízió mellett vezetik pszichológiai konzultációikat.

Szupervizoraink között olyan tapasztalt szakembereket tudhatunk, mint Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, Szabó Gabriella pszichoterapeuta, Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180