Személyiségfejlődés egy életen át

Életed során a legtöbb időt az elmédben töltöd – tegyél érte, hogy igazán szép hely legyen! Rendelőinkben magasan képzett pszichológusok segítenek problémáid megoldásában, személyiséged felfedezésében és legjobb éned kiteljesedésében. Minden változás egy döntéssel kezdődik. Jelentkezz be ma! 

Időpontfoglalás

Szolgáltatásaink

Pszichológiai tanácsadás

Képzett szakembereink elfogadó közegben segítenek a lelki vagy pszichés problémák, elakadások, krízishelyzetek megoldásában.

bővebben

Párterápia

Feltérképezzük a párkapcsolati konfliktusok mozgatórugóit és segítünk eltávolodni a kapcsolatot romboló negatív mintázatoktól.

bővebben

Pszichoterápia

Klinikai szakpszichológusunk feltárja a rejtett, tudattalan folyamatokat, megkeresi a mentális problémák gyökereit és elősegíti a gyógyulást.

bővebben

Családterápia

Felfedjük a családi problémák valós okait, azonosítjuk a transzgenerációs mintázatokat és visszaállítjuk a családi egyensúlyt.

bővebben

Coaching

Kézzelfogható segítséget kínálunk céljaid megvalósításához és képességeid fejlesztéséhez. Szakmai támaszt nyújtunk karrieredben.

bővebben

Csoportterápia

A pszichológiai segítségnyújtás pénztárcabarát, mégis hatékony módja. Megtartó közösség a hasonló problémákkal küzdőknek.

bővebben

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180