Személyiségfejlődés egy életen át 

Életed során a legtöbb időt az elmédben töltöd – tegyél érte, hogy igazán szép hely legyen! Rendelőinkben magasan képzett pszichológusok segítenek problémáid megoldásában, személyiséged felfedezésében és legjobb éned kiteljesedésében. Minden változás egy döntéssel kezdődik. 

Jelentkezz be ma akár Budapesten vagy Szegeden!

Időpontfoglalás

Szolgáltatásaink

Pszichológiai tanácsadás

Képzett szakembereink elfogadó közegben segítenek a lelki vagy pszichés problémák, elakadások, krízishelyzetek megoldásában.

bővebben

Párterápia

Feltérképezzük a párkapcsolati konfliktusok mozgatórugóit és segítünk eltávolodni a kapcsolatot romboló negatív mintázatoktól.

bővebben

Pszichoterápia

Klinikai szakpszichológusunk feltárja a rejtett, tudattalan folyamatokat, megkeresi a mentális problémák gyökereit és elősegíti a gyógyulást.

bővebben

Csoportos pszichológiai tanácsadás

Szakképzett pszichológusaink problémafókuszú csoportok keretein belül átsegítenek az élet különböző területein fennálló elakadások leküzdésében.

bővebben

Pszichológusaink

csapat

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180