Farkasházi Zsanett

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Ha látod magad előtt a célt, képes vagy megtenni az első lépést felé.”

Szívesen támogatom a hozzám fordulókat többek között abban, hogy rátaláljanak saját céljukra és a hozzá vezető ösvényre. A folyamat során együtt fedezzük fel azokat a belső erőforrásokat, melyek lendületet és energiát adnak.

Farkasházi Zsanett vagyok, pszichológus, coach, képzésben lévő család- és párterapeuta. A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem klinikai és egészségpszichológia specializáción. Gyakorlati tudásomat több területen is gyarapítottam, már egyetemistaként kortárs segítőként egyetemi hallgatókkal foglalkoztam, valamint közösségi pszichiátrián voltam több éven át önkéntes munkatárs. Jelenleg egy család- és gyermekjóléti szolgálat pszichológusaként dolgozom, ahol szinte minden korosztállyal foglalkozom, egyéni és családterápiás keretben. Szívesen foglalkozom többek között stresszkezeléssel, párkapcsolati elakadások feloldásával, érzelemszabályozással, önismereti kérdésekkel.

Folyamatosan képzem magam, számos különböző módszerrel megismerkedtem, melyeket az aktuális élethelyzettől függően, változatosan alkalmazok a tanácsadási folyamat során. A családterapeuta képzésen a rendszerszemléletet sajátítottam el a gyakorlati tudás mellett. Gyakran használom a művészetterápiás és coaching eszközöket, melyek a feldolgozást és a célokhoz való közelebbkerülést segítik hatékonyan. Könnyen megtalálom a hozzám fordulókkal a közös hangot és a hozott témákhoz, igényekhez igazodva rugalmasan alakítom az alkalmakat.

képzései és képesítései

Tanácsadó Szakpszichológus Szakirányú Továbbképzés

ELTE PPK

2023-

A képzés során a pszichológiai konzultációhoz szükséges tanácsadói kompetenciákat sajátítom el.

Családterapeuta képzés

Magyar Családterápiás Egyesület

2021-

A családterapeuta képzés önismereti és alapképzés szakaszát elvégeztem, jelenleg a szupervíziós szakaszban vagyok, így párokkal és családokkal tudok dolgozni a jelenlegi munkám során. A képzés során a rendszerszemléletű szemléletet sajátíthattam el a gyakorlati tudás mellett.

Coach

Mindset Change Consulting

2022

Gyakorlatorientált képzés keretein belül megtanultam a coaching eszközök használatát. A képzés az ICF követelményei szerint zajlott és kifejezetten pszichológusoknak szólt.

Komplex alkotásterápiás önismereti csoportvezető

Lukács Oktatási Központ

2021-2022

A képzőművészet, az irodalomterápia és a mesedráma eszközeivel ismerkedtem meg egy komplex képzés keretein belül, önismereti sajátélményen keresztül.

Okleveles Pszichológus

Károli Gáspár Református Egyetem

2020-2022

A mesterképzést klinikai- és egészségpszichológia szakirányon végeztem, melynek során a szakmai gyakorlatot a Péterfy Sándor Utcai Kórházban és az Országos Gerincgyógyászati Központban töltöttem.

Viselkedéselemző

Károli Gáspár Református Egyetem

2017-2020

A pszichológia általános területeivel ismerkedhettem meg, melynek során viselkedéselemző végzettséget szereztem.

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Bárka Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

2022-

Egyéni pszichológiai konzultációt végzek felnőtt és gyermek korosztállyal. Párterápiát és családterápiát tartok, illetve alkalmanként csoportos önismereti foglalkozást is vezetünk. A szakmai csapattal együttműködve sok lehetőségem nyílik a fejlődésre, tanult módszertanok alkalmazására és a kerületi lakosok mentális egészségének fejlesztésére.

Kortárs segítő

Soulító Kortárs Segítők

2019-2022

A Károli Gáspár Református Egyetem Diáktanácsadójában önkéntes munkát végeztem kortárs segítőként, ahol az egyetem hallgatói számára nyújtottam segítő beszélgetést hat alkalmas ülések formájában. A strukturált környezet és a szakmai felügyelet lehetővé tette, hogy megtanuljak esetet vezetni, folyamatot kézben tartani. Csapatban dolgoztunk, ami megtartó közeget és rendszeres szupervíziós lehetőséget teremtett.

Önkéntes

Ébredések Alapítvány

2019-2022

A vezető pszichiáter közreműködésével segítő beszélgetéseket folytattam az intézmény betegeivel önkéntes pszichológus-hallgatóként. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően lehetőségem nyílt mentális betegségek megértésére, az érintettek segítésére.

beszélt nyelvek

HUNmagyar

ENGangol

érdeklődés

Kertészkedés

Kirándulás

Olvasás

köszönetnyilvánítás

108

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180