Grúz László

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Én idáig jöttem, most dolgozzon a lelkem”

A művészetet tekinthetjük projektív felületnek és számomra ez az idézet a ránk rakódott terhek, a korábbi negatív tapasztalatokból fakadó lelki munka igényére utal. Közhiedelemmel ellentétben, a mentális egészség összetettebb annál, mintsem ki mennyi terhet bír el.

Grúz László vagyok, okleveles pszichológus, PhD hallgató és egyetemi tanársegéd. Az alapszakot is és a mesterszakot is a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem el, az utóbbit Szervezet- és Társadalompszichológia specializáción, kiegészítve a Klinikai és Egészségpszichológia specializáció tárgyaival. Érdeklődésem körében mindig is a szociálpszichológia és a személyiséglélektan állt, ezért örülök, hogy a doktori képzést az Semmelweis Egyetem Pszichoterápiás Osztályán folytathatom.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, hiszek abban, hogy a fejlődési potenciál mindannyiunkban jelen van. Kíváncsi vagyok sok nézőpontra és megközelítésre, ezért igyekszem a szakmámon belüli fejlődésemet elősegíteni. Ezt a szemléletet igyekszem a leendő klienseimmel végzett munka során is alkalmazni, kiegészítve az empatikus és megértő légkörrel.

képzései és képesítései

Séma konzultáns jelölt

Magyar Sématerápiás Egyesület

2023. okt. 26-28.

A Magyar Sématerápiás Egyesület által szervezett, az ISST-nél (International Society of Schema Therapy) akkreditált, séma konzultáns képzés I. modulját végeztem el.

Személyközpontú önismereti csoport

Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadói Egyesület (MASZEPTE)

2022 - jelenleg

Rózsa Ildikó és Imre Gábor kiképzőterapeuták által vezetett csoportban zajlik a csoportos önismereti folyamatom.

MBSR tanárképzés

Mindful Academy International magyarországi képzési központja

2022

A saját élmény annyira meggyőző volt, hogy augusztusban elkezdtem a tanárképzés I. modulját, amelyet decemberben fejeztem be.

MBSR

Mindful Academy International magyarországi képzési központja

2022

A Mindfulness-alapú stresszcsökkentéssel egy PhD kurzus keretében ismerkedtem meg és ebből kifolyólag sajátélményt szerettem volna gyűjteni.

PhD képzés

Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskola Pszichiátriai Program

2021 - jelenleg is

PhD képzésem keretében legfőképpen borderline személyiségzavarral élő személyek körében végzek kutatómunkát.

Okleveles pszichológus

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2015-2021

Egyetemi tanulmányaimat a PPKE BTK-n végeztem. A mesterfokozat megszerzését Társadalom- és Szervezetpszichológia specializáción abszolváltam, kiegészítve a Klinikai- és Egészségpszichológia specializáció tárgyaival.

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mindset Terápiás és Tanácsadó Központ

2022 - jelenleg

2022 októberétől a Mindset csapatát erősítem egyéni konzultációs szolgáltatással.

Egyetemi tanársegéd

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Személyiség- és Klinikai Pszichológia Tanszék

2022 - jelenleg

2022 szeptemberétől visszatértem az Alma materembe, mint egyetemi tanársegéd.

PhD hallgató

Semmelweis Egyetem Pszichoterápiás osztály

2021 - jelenleg

A képzés helyszíne a Semmelweis Egyetem Pszichoterápiás osztálya, ahol a páciensek négy hetes sémamód csoportterápiában részesülhetnek. Feladataink közé tartozik a páciensek strukturált klinikai interjújának az elvégzése és a diagnózis javaslatok felállítása, illetve az osztályos megbeszéléseken való részvétel.

Pszinapszis PR- és Marketing stáb

Pszichodiák Alapítvány

2018

XXII. Budapesti Pszichológiai Napok szervezésében vettem részt 2018-ban, mint a PR- és Marketing stáb tagja.

beszélt nyelvek

ENGAngol

GERNémet

érdeklődés

színház

olvasás

gasztronómia

sport

köszönetnyilvánítás

89

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180