Tamás Stella

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Télen, amikor esik a hó, az ablakon kinézve temérdek egyforma hópelyhet láthatunk. Ha azonban nagyító alatt nézzük őket, azt tapasztaljuk, hogy nem egyformák, mindegyikük másmilyen alakú, nincs köztük két pontosan egyforma. Így van ez az emberekkel is. –”

Tamás Stella vagyok, okleveles pszichológus. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakon, pszichológusi diplomámat 2024-ben szereztem meg.

A fenti idézet mondanivalója mélyen áthatotta tanulmányaimat, és az emberekhez való viszonyulásomat is: hiszen nincs két egyforma lélek, egyforma személyiség, és a pszichológusi munkában épp ez a csodálatos.  Pályafutásom során érdeklődésem középpontjában a gyermekek voltak, ugyanis meggyőződésem, hogy mai világunkban nagyon nagy kincs az az őszinte szeretet, amelyet ők adnak. A mesterképzésen eltöltött két év még inkább megerősítette bennem azt az érzést, hogy a gyermekek, illetve serdülők-és fiatal felnőttek pszichológiai segítése az, amely a legközelebb áll hozzám – azonban hiszem, hogy minden korosztállyal könnyedén meg tudom találni a közös hangot.

A hozzám forduló gyermekeket, serdülőket és felnőtteket biztonságos, elfogadó környezet megteremtésével segítem, ahol közösen feltérképezzük és megértjük a hozott nehézségeket, majd együttesen kidolgozzuk azokat a megoldásmódokat, amelyek hosszútávon is eredményesen megakadályozzák a probléma újbóli megjelenését.

Jövőbeli terveim között szerepel a Semmelweis Egyetem Gyermek-és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képesítés, illetve a PhD-fokozat megszerzése.

képzései és képesítései

Viselkedéselemző

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2019-2022

Az alapképzésen eltöltött három év segített abban, hogy megismerjem az emberi psziché működésének alapjait, és elsajátítsam a pszichológia négy fő ágának (fejlődés-, kognitív-, személyiség-, általános pszichológia) legfontosabb elemeit.

Okleveles pszichológus (Fejlődés-és Klinikai Gyermekpszichológia specializáció)

2022-2024

Eötvös Loránd Tudományegyetem

A mesterképzésen eltöltött évek megerősítették bennem az elhatározást, hogy főképp a gyermek- és ifjúságpszichológia az az irány, amely számomra a legkedvesebb.

Pszichodráma önismereti csoport

2023- jelenleg

Önismereti munkám folyamatban van; hiszem ugyanis, hogy nem segíthetünk másoknak anélkül, hogy magunkat igazán meg ne ismernénk.

szakmai tapasztalat

Pszichológus gyakornok

Semmelweis Egyetem, Gyermekgyógyászati Klinika

2024

Gyakornokként lehetőségem volt testközelből megfigyelni egy kórházi osztály működését, illetve a klinikai szakpszichológus szerepét egy gyermekklinikán.

Pszichológus gyakornok

Bethesda Gyermekkórház, Mentálhigiénés Osztály

2024

A Bethesda Gyermekkórház gyermekpszichiátriai részlegén szintén nagyon hasznos tapasztalatokat szereztem a gyermekpszichológia gyakorlati alkalmazását tekintve: jártasságot szereztem például a különböző (projektív) tesztek felvételében.

Pszichológus

Mindset Terápiás és Tanácsadói Központ

2024- jelenleg

A Mindset munkatársaként egyéni (gyermek)pszichológiai tanácsadással foglalkozom.

beszélt nyelvek

HUNmagyar

ENGangol

DEUnémet

érdeklődés

olvasás

kutyasétáltatás

tánc

futás

társasjátékozás

köszönetnyilvánítás

0

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180