Nagy-György Tilla

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban. - Hamvas Béla”

Nagy-György Tilla vagyok, okleveles pszichológus és képzésben lévő autogén tréning gyakorlatvezető. A diplomámat az ELTE Klinikai és Egészségpszichológiai mesterszakán szereztem. Képzésem alatt különös figyelmet fordítottam a szorongás, relaxáció és pozitív pszichológia témakörökre. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, jelenleg autogén tréning módszerspecifikus képzésemet végzem a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél. Legjelentősebb gyakorlati tapasztalataim közé tartozik drogambulancián végzett gyakornokságom volt, illetve a munkapszichológia területén szerzett tapasztalataim, melyen keresztül a munkahelyi stressz kezelésében és karriertanácsadásban is jelentős ismeretre tehettem szert.

Pszichológusként abban tudok segíteni, hogy egy olyan empatikus és értő közeget teremtek, ahol a hozzám érkezők megérthetik és megnyílhatnak saját belső világukkal, működésükkel és gondolkodásmódjukkal kapcsolatban. Legyen szó önismeret fejlesztéséről, stresszkezelésről, munkahelyi vagy kapcsolati problémákról.

Szakmai érdeklődési köreim közé tartozik a relaxáció, stresszkezelés, művészetek és a pszichoszomatika.

képzései és képesítései

Pszichológia BA

Pécsi Tudományegyetem

2018-2019

Pszichológia BA

Károli Gáspár Református Egyetem

2019-2021

Pszichológia MA

Eötvös Loránd Tudományegyetem

2021-2023

Autogén tréningképzés

Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

2023-jelenleg

szakmai tapasztalat

Önkéntes pszichológus

Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft.

2021

Pszichiátriai szakrendelő munkáját támogattam. Megismerkedhettem az egészségügyi alapellátási rendszerekkel. Ismeretet szerezhettem gyakorlati szinten is pszichodiagnosztikával, pszichofarmakológiával kapcsolatban.

Tréner gyakornok

Tolerance Training Kft.

2021-2022

Egy coach és pszichiáter munkáját támogatásán keresztül szerezhettem tudást szervezetfejlesztésről és vehettem részt olyan projekteken melyek az emberi kapcsolataink, különösen párkapcsolataink fejlesztésére irányultak.

Pszichológus gyakornok

Drogprevenciós Alapítvány

2021-2023

Klinikai pszichológiai tapasztalataim jelentős részét szerezhettem itt. Belátást nyertem a függőség ellátási rendszerébe és együtt dolgozhattam metadon programban résztvevő betegekkel. Ezenkívül fejleszthettem ismereteimet a diagnosztika és pszichiátriai kórképekkel kapcsolatban.

Pszichológus gyakornok

Országos Gerincgyógyászati Központ

2023

Egészségpszichológiai területen dolgozhattam együtt osztályon lévő betegekkel. Mélyíthettem ismereteimet a test és elme kapcsolatáról és a fizikai fájdalom pszichológiai vonatkozásairól.

Pszichológus

Mindset Tanácsadói Központ

2024-jelenleg

Pszichológusként egyéni tanácsadás és fejlesztés keretei között dolgozom szupervíziós támogatással.

beszélt nyelvek

HUNMagyar

ENGAngol

érdeklődés

Kirándulás, természet

Jóga

Művészetek, alkotás

köszönetnyilvánítás

2

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180