Kovács Fanni

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Erőfeszítéseinket arra kell irányítanunk, hogy változtassunk azon, ami változtatható, és kreatív megoldásokat dolgozzunk ki arra, hogyan éljünk együtt azzal, amin nem tudunk változtatni. Virginia Satir”

Kovács Fanni vagyok, pszichológus, iskolapszichológus és képzésben lévő család-és párterapeuta. Tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Klinikai- és egészségpszichológia szakirányán végeztem. Az egyetem mellett kezdtem el a Magyar Családterápiás Egyesület család- és párterápiás módszerspecifikus képzését, melynek jelenleg a szupervíziós fázisában tartok.

Hiszek abban, hogy minden ember rendelkezik a bízott változások eléréséhez szükséges erőforrásokkal, melyek kibontakoztatásában, felszínre hozásában igyekszem hatékony segítséget nyújtani. Az egyénekkel és párokkal, családokkal folytatott munkám során elsősorban rendszerszemléletben gondolkozom, valamint törekszem a megtartó, empatikus és elfogadó légkör kialakítására, ahol a klienseim önmaguk megismeréséhez, a problémáik jobb megértéséhez és feldolgozásához biztonságos teret kaphatnak.

Szakmai tapasztalataimat a gyermekvédelem és iskolapszichológia területén szereztem. Korábban krízishelyzetben, nehéz élethelyzetben lévő, valamint életvezetési elakadásokkal küzdő egyénekkel és családokkal foglalkoztam. Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom, emellett egyéni tanácsadást, valamint család-és párterápiás munkát folytatok. Hálás vagyok, amiért a munkám során a gyakorlatban is van lehetőségem megtapasztalni az elfogadáson alapuló kapcsolat gyógyító és támogató erejét.

Célom, hogy segítőként támaszt nyújtsak a problémás élethelyzetek megértésében, az önismeret és a mentális ellenállóképesség fejlesztésében, valamint mindazok számára, akik az egyéni, illetve a családi és párkapcsolati elakadásokaikon szeretnének dolgozni.

képzései és képesítései

Szupervízió

Magyar Családterápiás Egyesület

2022-

Önismeret

Magyar Családterápiás Egyesület

2021-2022

Család- és párterápia alapképzés

Magyar Családterápiás Egyesüle

2020-2022

Okleveles Pszichológus

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2019-2021

Viselkedéselemző

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2015-2019

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Újbudai Humán Szolgáltató Központ

2021-2023

Pszichológus szakmai gyakorlat

Ébredések alapítvány

2021

beszélt nyelvek

HUNmagyar

érdeklődés

köszönetnyilvánítás

107

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180