Tömöri Lilla

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Az életet csak hátratekintve lehet megérteni, de előretekintve kell élni. - Søren Kierkegaard”

Úgy gondolom minden emberi élet egyszeri, egyedi és potenciálokkal gazdagított. Ezen potenciálok felismerése és kibontakoztatása viszont nem feltétlen olyan kézenfekvő és megtörténhet, hogy zsákutcában érezzük magunkat, ugyanazokat a köröket futva. Jellemzően különböző életesemények mentén próbáljuk megállni a helyünket, kapcsolódni másokkal/önmagunkkal, értelmet találni mindennapjainkban, és boldognak lenni: jól lenni. Ezek a pozitív megélések és működések úgy gondolom nem léteznek az élet nehézségeivel, mélységeivel való találkozások nélkül. Pszichológusként célom a hozott problémákat együtt körbejárni, megérteni és segíteni Önt a hatékony megküzdésben, problémafeloldásban. A folyamat saját belső világának teljesebb megismerése és megértése révén bontakozik ki. Célom továbbá hozzásegíteni Önt egy olyan élethez, amiben kivirágozhat, értelmet találhat és melyben önazonosnak érzi cselekedeteit.

Tömöri Lilla vagyok: pszichológus, integratív terapeuta jelölt. Az alapképzést a Debreceni Egyetemen, a mesterképzést az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem el. Egyetemi szakmai gyakorlatomat a Dr. Kenessey Albert Kórház Addiktológiai és Rehabilitációs Osztályán szereztem. Önkéntes munkám során időről-időre tartok Sulinyugi alkalmakat, illetve pályaorientációs workshopokat serdülőknek. A versenyszférára is rálátást nyertem: másfél évig multinacionális cégnél dolgoztam toborzó/fejvadászként. 

Forduljon hozzám bizalommal, ha:

…életvezetési nehézségekkel küzd, megakadt

…stresszkezelésben keres segítséget (pl.: vizsgaidőszak, előléptetés, kapcsolati konfliktusok)

…önbizalmán, önértékelésén dolgozna

…nehéz életeseményekkel terhelődött (szakítás/válás, munkahelyváltás, identitáskeresés, gyász stb.)

…pályaválasztás/pályaváltás előtt áll

…motivációs, teljesítménnyel kapcsolatos nehézségekkel küzd

Hogy önmaga legjobb verziója lehessen, keressen bizalommal!

képzései és képesítései

Pszichológia alapképzés

Debreceni Egyetem

Tudományos konferencia

Magyar Pszichológiai Társaság XXIX. Országos Tudományos Nagygyűlés

A tanárok és tanulók jóllétének összefüggései az észlelt iskolai szervezeti légkör függvényében Fodor Szilvia, Tömöri Lilla, Máth János

Pszichológia mesterképzés

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Tanácsadás- és iskolapszichológia szakirány

Tudományos konferencia

Magyar Pszichológiai Társaság XXX. Országos Tudományos Nagygyűlés

Anyák tapasztalatai a támogató csoportokkal - kvalitatív kutatási beszámoló. Hogyan alakul az anyai kompetencia érzés a támogató csoportban való részvétel során? Kaló Zsuzsa, Tömöri Lilla, Székely Zsófia

Integratív terapeuta jelölt

Integratív Pszichoterápiás Egyesület

2023-jelenleg

szakmai tapasztalat

IT recruiter

Mndwrk

IT recruiter

Hays

Pszichológus

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat X. Kerületi Tagintézménye

beszélt nyelvek

ENGangol

érdeklődés

köszönetnyilvánítás

0

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180