Pávay Bettina

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Önmagunk megismerése kaland, amely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet. - Carl Gustav Jung”

Pávay Bettina vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem, tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Főállásomban gyerekekkel végzett diagnosztikus, illetve terápiás munkával és szülőkkel folytatott tanácsadással foglalkozom.Hiszem, hogy az életünkben adódó  sérülések elfogadó, biztonságos kapcsolaton belül gyógyulhatnak, az átélt nehézségek pedig megoszthatóvá, vagy akár erőforrássá válhatnak a segítő beszélgetés során. Úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy igazán kiteljesedjünk saját életünkben, fontos önmagunk megismerése, elfogadása és erőforrásaink megtapasztalása. Számomra minden személy kísérése megtisztelő és izgalmas feladat ezen az önismereti úton, ami számtalan örömöt, nehézséget és meglepetést hordoz magában. A tanácsadási folyamatban fontosnak tartom a személyre szabottságot, a biztonságos légkört, a feltétel nélküli elfogadást, a közös célkitűzést, a megfelelő módszer és folyamat megtalálását, illetve a mindehhez szükséges, folyamatos, tudatos jelenlétet és odafigyelést. Az ülések folyamán előszeretettel alkalmazok kreatív módszereket, alapvetően pedig a Rogers-i terápiás alapelvek mentén dolgozom.Elsősorban az alábbi területeken adódó elakadásokkal kapcsolatban tudok segítséget nyújtani: önismeret, a családi-, és munkahelyi kapcsolatok, döntéshozatal, stressz, teljesítményszorongás, énhatékonyság, pályaorientáció, életvezetési nehézségek, párkapcsolati problémák, alvási nehézségek, életmódváltás. Persze amennyiben szimpatikusnak talál, bármilyen felmerülő nehézséggel jelentkezzen be hozzám bizalommal. Pszichológusi tevékenységemet rendszeres szupervízió mellett végzem.

képzései és képesítései

Pszichológia alapszak

Debreceni Egyetem

2016-2019

Pszichológiai tudásom alapjait a Debreceni Egyetemen szereztem meg. Szeretett tanáraimnak köszönhetően ez egy olyan komplex tudás megszerzését tette lehetővé, amelyhez a mai napig magabiztosan nyúlhatok vissza.

Pszichológia mesterszak

Debreceni Egyetem

2019-2021

Mester diplomámat iskolapszichológia és tanácsadás szakirányon végeztem, ahol amellett, hogy elmélyülhettem a fiatalabb korosztályt érintő problémákban is, a magánpraxisomban alkalmazott klasszikus tanácsadói tudást és technikákat sajátíthattam el.

Alkalmazott meseterápia

Vadaskert Gyermekkórház

2023

Az alkalmazott meseterápiás képzés keretein belül a mesékben rejlő gyógyító lehetőségekkel ismerkedhettem meg, melyek - a hiedelmek ellenére - elsősorban a felnőttekkel folytatott tanácsadásban nyújtanak olykor váratlanul nagy segítséget.

szakmai tapasztalat

Művészeti vezető

Your Art Élményfestő Stúdió

2019-2022

Ebben a munkakörben a csoportos foglalkozások tartásában szereztem tapasztalatot. Nagyon élveztem, hogy végigkísérhetem a vendégeket a kreatív alkotófolyamaton.

Toborzási tanácsdó

Jaguar Land Rover Hungary

2022-2023

Multinacionális környezetben a kiválasztási folyamat egészében részt vettem, segítve ezzel számos jól működő, megtartó mérnöki és fejlesztői csapat felépülését és működését.

Pszichológus

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

2023 január-

Jelenleg 2-20 éves korosztály pszichodiagnosztikájával foglalkozom, melyhez szorosan kapcsolódik a megfelelő terápia és fejlesztés megtervezése, illetve a szülőkkel történő tanácsadás és segítő beszélgetés.

beszélt nyelvek

magyar

angol

német

érdeklődés

köszönetnyilvánítás

9

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180