Bali Villő

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Egyes dolgokat nyugalomban, másokat viharban lehet a legjobban megtanulni. - Willa Cather”

Életünk során mindannyian találkozunk olyan helyzetekkel, amikor az addig megszokott és bevált problémamegoldó eszköztárunk már nem elégséges ahhoz, hogy a pszichológiai egyensúlyunkat visszaállítsuk. Az ezekkel való megküzdésben segítséget jelenthet egy kívülálló személy, aki értő figyelemmel, segítő szándékkal kísér az úton; egy hely, ahova lerakhatóak a terhek és egy kicsit könnyebben távozhatunk.

Bali Villő vagyok, okleveles pszichológus, óvodapszichológus és képzésben lévő család- és párterapeuta. Pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. További tanulmányaimat a Magyar Családterápiás Egyesület keretében folytattam, illetve ebben a módszerben végeztem saját önismereti munkámat is. Diplomám megszerzése után belekóstoltam a gyermekvédelmi munkába, utána óvodapszichológusként helyezkedtem el. Jelenleg 5 óvodában dolgozom. Az ovikban fő küldetésemnek tekintem a szülők bevonását a közös munkába és megerősítésüket saját szülői kompetenciáikban. Meglátásom szerint a terhelt időszakokban is sokkal több erő rejlik a családokban, egyénekben, mint azt hinnék. Ezen tapasztalataimat hatékonyan hasznosíthatom tanácsadói munkámban is. Rövidtávú terveim között szerepel az ELTE Tanácsadó szakpszichológus képzése, hogy még eredményesebben segíthessem a hozzám fordulókat.

Úgy gondolom, a pszichológus feladata a feltétel nélküli elfogadás, amely során nem kérdőjelezi meg a személyben kialakult érzéseket és gondolatokat, hanem segít megérteni jelentőségüket. Célom, hogy segítőként biztos pont legyek a változás felé vezető úton, támogatást nyújtsak a problémás élethelyzetek megértésében, az önismeret és a mentális ellenállóképesség fejlesztésében, valamint mindazok számára, akik elakadásokaikon szeretnének dolgozni.

képzései és képesítései

Okleveles viselkedéselemző

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2016-2019

Elsajátítottam a pszichológia legfőbb területeinek és módszereinek alapjait.

Okleveles pszichológus

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2019-2021

Megismertem számos elméleti irányzatot, diagnosztikai eljárást, valamint a gyakorlati munkában is szerezhettem némi tapasztalatot.

OH-instruktor képzés

2022

Az OH elnevezésű asszociációs kártyacsomagok nagyban meg tudják könnyíteni, el tudják mélyíteni az önismereti munkát.

Család- és párterápia alapképzés

Magyar Családterápiás Egyesület

2022-2024

A család- és párterápia, valamint a rendszerszemléletű megközelítés elméleti alapjainak elsajátítása (különböző iskolák és jellegzetes módszereik, speciális helyzetű családok).

Önismeret

Magyar Családterápiás Egyesület

2023-2024

150 órás, sajátélményre épülő, rendszerszemléletű családterápiás önismereti csoport

szakmai tapasztalat

Önkéntes

MeGyek Mentorprogram, Bolyai Farkas Gyermekotthoni Központ

2018-2019

Állami gondozásban élő gyermekek mentorálása (közös tanulás, szabadidő eltöltése).

Pszichológus gyakornok

Hajdú-Bihar Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Hajdúszoboszlói Tagintézménye

2021

Az egyetemi terepgyakorlat során lehetőségem volt a pszichológusi munkába betekintést nyerni. Megismerkedtem a pszichológusi működés intézményes kereteivel.

Pszichológus

Fővárosi TeGyeSz, 1. számú Befogadó Gyermekotthon

2021

A gyermekek egyéni megsegítésén kívül részt vettem csoportfoglalkozás szervezésében, segítettem a nevelők, gyermekfelügyelők munkáját.

Óvodapszichológus

Hegyvidéki Mesevár Óvoda, Városmajori Óvodák, Kimbi Óvoda, Zugliget Óvoda

2022- jelenleg

Főállásomban számos kisgyermekkori problémával találkozom. Sok szülővel dolgozhatok együtt, szorosan tudok együttműködni pedagógusokkal, más területek szakembereivel. A munkám nagyon sokrétű, többek között foglalkozom indulatkezeléssel, szobatisztasággal, valamint nevelést érintő kérdésekkel is.

Pszichológus

Mindset Terápiás & Tanácsadó Központ

2024- jelenleg

A Mindsetnél lehetőségem van egyéni tanácsadás keretei között segíteni a hozzám fordulókat.

beszélt nyelvek

ENGangol

FRAfrancia

érdeklődés

egészséges életmód

környezettudatosság

köszönetnyilvánítás

0

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180