Haraszti Dóra

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Mindünk anyaga sugárzó lehetne, ha mernénk hasadni. – Fodor Ákos”

Sokak életében jelentkeznek problémák, nehézségek, amelyek leküzdésében, megoldásában segítséget jelenthet egy kívülálló személy, aki értő figyelemmel, segítő szándékkal kíséri őket a változás útján. Ebben szeretnék segítséget nyújtani másoknak. 

Haraszti Dóra vagyok, a pszichológia alapképzést az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, a mesterképzést pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Fejlődés- és Klinikai Gyermekpszichológia specializációján sajátítottam el. Mindkét felsőoktatási intézményben hasznos tapasztalatokra, tudásra tettem szert.

Jelenleg egy pedagógiai szakszolgálatnál dolgozok, ahol az eltérő fejlődésű gyermekeket, fiatalokat támogatjuk a családjukkal való szoros együttműködésben. Emellett autogén tréninget tanulok a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél, amely egy hasznos módszer a stresszkezelésben és a szorongás, testi tünetek csökkentésében. 

A tanácsadás során erre a módszerre támaszkodva kísérem a hozzám jelentkezőket, hogy közösen megtaláljuk a változáshoz vezető utat. Számomra fontos, hogy egy olyan bizalommal teli, empatikus légkört biztosítsak a hozzám fordulók számára, amely biztonságos teret nyújt a további fejlődésre, önismeretre. Emellett bízom abban, hogy közös, kitartó munkával megtalálhatjuk a mindenkiben ott rejlő erőforrásokat a kívánt fejlődés, változás eléréséhez. 

Az elmúlt évek tapasztalatai az egyetemi tanulmányaim és a munka során megmutatták a számomra, hogy a pszichológusi munka által milyen fejlődések, változások érhetőek el mindenki számára. Ennek a lehetőségnek a felismerését és a megélését szeretném tovább adni másoknak is.

képzései és képesítései

Viselkedéselemző

Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pszichológiai és Pedagógiai Kar

2017-2020.

Pszichológia alapképzés

Okleveles pszichológus

Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

2020-2022.

Pszichológia mesterképzés

Autogén tréning képzés

Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

2023-jelenleg

szakmai tapasztalat

Gyakornok

Budapesti Korai Fejlesztő Központ

2022.03.-06.

Evésterápián, mozgásfejlesztésen, zeneterápián, gyógypedagógiai fejlesztésen, illetve autizmus sprektum zavarral, ADHD-val, szenzoros feldolgozási zavarral küzdő gyermekek és koraszülöttek fejlesztésénél hospitálás

Pszichológus

Pedagógiai Szakszolgálat

2022-jelenleg

Autizmussal, ADHD-val, tanulási zavarral és egyéb pszichés fejlődési zavarral küzdő gyermekek, fiatalok diagnosztizálása, szakvélemények írása

beszélt nyelvek

Magyar

érdeklődés

Olvasás, írás, jóga, utazás

köszönetnyilvánítás

4

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180