Lipták Zsuzsa

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Az emberi lélek a természet legérdekesebb dolga, és a legjobb dolog, amit az ember tehet, hogy meggyógyítja a beteg lelkeket. Hermann Rorschach”

Lipták Zsuzsa vagyok, okleveles pszichológus. Tinédzserkori álmom valósult meg 2018-ban, amikor mesterszakos diplomám megszerzésével pszichológus lettem. Mások felé empátiával, érdeklődéssel és szeretettel fordulok. Empatikus, nyitott hozzáállásommal igyekszem megteremteni azt a bizalmas, megtartó légkört, ami hozzájárulhat önmagunk megértéséhez, az egyéni fejlődéshez és a nagyobbfokú tudatosság eléréséhez.

Meggyőződésem, hogy a kapcsolatokban a sérülés mellett a gyógyulás is lehetséges. 

2016-ban végeztem el a pszichológia alapszakot, 2018-ban okleveles pszichológus diplomát szereztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Tanulmányaim során klinikai- és egészségpszichológia specializáción végeztem. Első munkahelyemen 0-18 év közötti gyermekek pszichés állapotfelmérésével foglalkoztam, ahol különböző rajz- és egyéb pszichológiai tesztek használatában és kiértékelésében szereztem tapasztalatot. A gyermekekkel való jó hangulatú közös játék, együtt töltött idő lehetőséget teremtett arra, hogy benyomást szerezhessek lelki világukról, gondolkodásmódjukról.

A következő állomás szakmai életutamban szintén szociális területen volt, tanácsadóként tevékenykedtem közel 3 évig. Ebben a pozícióban felnőtt és gyermek kliensekkel egyaránt foglalkoztam egyéni alkalmainkon. Az esetvezetésben és a szakmai identitásom fejlesztésében csoportos szupervízió segített. Javarészt hátrányos helyzetű családokkal találkoztam, akiket mindennapi nehézségeikben támogattam lelki oldalról. Óvodáskorú gyermekektől kezdve a fiatal felnőtteken át, egészen a nagyszülői korosztályig dolgoztam együtt a kliensekkel. Munkámat az elfogadás, személyközpontú megközelítés jellemzi. A nevelési tanácsadás mellett viselkedésbeli problémákkal, érzékenyítéssel és pszichoedukációval foglalkoztam. A kliensekkel közösen nagy hangsúlyt fektettünk a család történetének megismerésére, örökölt minták felfedezésére.

Közel áll hozzám a rendszerszemlélet, családterápiás megközelítés és a kognitív viselkedésterápia is, jövőbeli terveim között szerepel módszerspecifikus képzés elvégzése is.

képzései és képesítései

Kognitív viselkedésterápiás képzés

SOTE

2022.09-

Okleveles pszichológus

Károli Gáspár Református Egyetem

2016-2018

Mesterdiploma megszerzése

Viselkedéselemző

Károli Gáspár Református Egyetem

2013-2016

Alapdiploma megszerzése

szakmai tapasztalat

Pszichológus

Mindset Pszichológia

2022-

Pszichológusi hivatásomat folytatva egyéni megsegítésekkel foglalkozom személyesen vagy online formában. Munkámban fontos szerepet kap az empátia, odafordulás és a biztonságos légkör kialakítása.

HR toborzási specialista/tanácsadó

Jobsgarden Személyzeti Tanácsadó Kft.

2021-2022

Recruitment területen szereztem tapasztalatot, feladataim a profilok előszűrése, áttekintése, napi kapcsolattartás a jelöltekkel, partnerekkel, illetve az interjúk megszervezése, megtartása volt.

Pszichológus

Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ

2019-2021

A kerületben élő gyermekekkel és felnőttekkel egyéni pszichológusi tanácsadás keretein belül együtt dolgoztunk az őket ért nehézségeikben, különböző élethelyzeteik megoldásában. A hozzám fordulók nevelési tanácsadást érintő kérdésekben, szorongással, érzelmi zavarokkal, viselkedésproblémákkal kapcsolatban kerestek fel és találtunk közösen megoldást ezekre az élethelyzetekre.

Pszichológus

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat

2018-2019

0-18 éves korú gyermekek pszichés állapotfelmérése tartozott feladataim közé, mely során különböző pszichológiai mérőtesztek megismerésében, elsajátításában szereztem tapasztalatot.

beszélt nyelvek

ENGAngol

érdeklődés

Színház, irodalom

Zene

Gasztronómia

köszönetnyilvánítás

24

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180