Gadácsi Dorottya

Pszichológus

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Hiszem, hogy minden fenntartható és egészséges fejlődés, siker vagy kimagasló teljesítmény alapja a mentális egészség”

Ezt a mondatot én alapvetésnek tartom, de tapasztalatom szerint sokszor az eredmények,előléptetések,  érmek, elismerések, fizetésemelések hajszolása közben elfelejtjük és arra gondolunk, hogy majd ha mindezt elértük, majd akkor foglalkozunk magunkkal is. Pedig ezeket akkor is el lehet érni, ha mindeközben nem felejtjük el jól érezni magunkat a bőrünkben és előtérbe helyezni a saját igényeinket.

Gadácsi Dorottya Déva vagyok, pszichológus és sportpszichológus. Alap pszichológia képzésemet a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd sportpszichológia mesterképzésemet a Kölni Német Sportegyetemen szereztem Németországban. Emellett a Budapesti Sportszövetségek Uniójánál Taekwondo edzői képesítést is szereztem, hiszen a taekwondo az életem nagyon fontos része gyerekkorom óta mind a mai napig.

Nemcsak sportolókkal dolgozom, hanem különösen érdekel a szervezetek működése és kiegyensúlyozott, fenntartható, magas minőségű teljesítmény elérése a munkahelyeken, vállalkozásokban, előadóművészetben vagy más olyan területeken, ahol nagy nyomás alatt kell kiválóan teljesíteni. Vezetőkkel, egészségügyi dolgozókkal és más, nagy stressznek kitett szakemberekkel is szívesen foglalkozom. Célom, hogy ügyfeleim számára biztosítsam a mentális egészség és a magas szintű teljesítmény eléréséhez szükséges eszközöket és támogatást egy olyan biztonságos környezetben, ahol jó beszélgetni. Várom, hogy közösen dolgozhassunk!

képzései és képesítései

Pszichológia BA

Károli Gáspár Református Egyetem

2017-2020

Taekwondo edző OKJ

Budapesti Sportszövetségek Uniója

2020-2021

Psychology in Sport and Exercise MSc.

Deutsche Sporthochschule, Köln

2021-2023

Angol nyelvű képzés

szakmai tapasztalat

Szakmai stáb tag - szervező

Pszinapszis - Budapest Pszichológiai Napok

2020

Önkéntes

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

2020

Kezdetben telefonos- és chat ügyelőként fogadtam a gyermek lelkisegély vonal megkeresőit heti egy műszakban. Később ügyeletvezető lettem, ezzel lehetőségem volt az új önkéntesek gyakorlati képzésében segíteni. Az utóbbi időben már távolról segítem az Alapítványt azzal, hogy az e-mailben érkező segítségkérő üzenetekre válaszolok.

Pszichológia gyakornok

YOUniverse app, Berlin, Németország

2021-2022

A YOUniverse egy fejlődő startup, amely a reziliencia fejlesztésére összpontosít tizenévesek körében. Egyszerre célozza a serdülőket és szüleiket mentális egészséggel kapcsolatos edukációval és praktikus tippekkel. Részt vettem az első olyan oktatási tartalmak létrehozásában, amelyek mindkét célcsoport számára érdekesek.

People & Culture gyakornok

Leybold Gmbh - part of Atlas Copco, Köln, Németország

2022-2023

Tanulmányaim mellett részmunkaidőben dolgoztam angol nyelven az Atlas Copco nevű svéd székhelyű multinacionális ipari nagyvállalatnál, ahol a People & Culture részleget erősítettem. Hozzájárultam a HR-rel kapcsolatos projektekhez, mint például a cégen belüli tehetségfejlesztés workshopok, tréningek által, valamint fiatal szakemberek, pályakezdők és diákok toborzása.

Pszichológus

CGP Europe Kft.

2023-2024

A CGP Europe egy Munkavállalókat Támogató Program (EAP) szolgáltató cég, amely a partnercégei alkalmazottjainak ajánl pszichológiai, pénzügyi és jogi szolgáltatást. A csapat tagjaként magyar és angol nyelven tartottam pszichológiai témájú interaktív, kiscsoportos workshopokat vagy nagyobb közönségnek szóló előadásokat cégeknek és munkavállalóiknak.

Versenysportoló

WT Taekwondo sportágban hatszoros magyar bajnok vagyok, tagja voltam az ifjúsági, majd a felnőtt válogatottnak és képviseltem Magyarországot junior világ és Európa-bajnokságokon, U21-es Európa-bajnokságon (5. hely), Európai Egyetemi Játékokon (5. hely) és a nápolyi Universiadén (9. hely). 2. danfokozatom van, és a harcművészet gyakorlása ma is az életem része.

beszélt nyelvek

HUNmagyar

ENGangol

érdeklődés

sport

küzdősport

főzés

utazás

köszönetnyilvánítás

6

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180