Sportpszichológiai tanácsadás

Tudod, hogy többre vagy képes a pályán, mint amit általában nyújtasz? Leblokkol a lámpaláz, hamar fáradsz, mindig ugyanazokat a hibákat követed el, esetleg elvesztetted a motivációdat? Vagy csak szeretnél mentális felkészülésedre több figyelmet fordítani, mert tudod, hogy a fizikai felkészülés mellett a teljesítmény sokszor „fejben dől el”? Várunk sportpszichológiai tanácsadásunkon!

A sportpszichológus egyéni és csapatszinten is hozzájárulhat a csúcsteljesítmény eléréséhez. Segít a sportolónak a sikerhez vezető út lépéseit felfedezni és azokon elindulni, valamint a győzelmet elősegítő és hátráltató tényezőket felismerni. A sportpszichológus olyan speciális mentális technikákat tanít a sportolónak, amelyek segítségével gyorsulhat a fejlődés a felkészülési időszakban, versenyhelyzetben pedig kihozhatja magából a legtöbbet, amire képes. 

Milyen helyzetekben érdemes sportpszichológushoz fordulni? 

  • Ha úgy érezzük, megtorpantunk a fejlődésben, hiába teljesítjük rendesen edzéstervünket 
  • Ha téthelyzetben leblokkolunk, nem tudjuk kihozni, ami bennünk van 
  • Ha szorongással, önbizalomhiánnyal küzdünk 
  • Ha folyton fáradtak vagyunk, nem tudunk megfelelően pihenni 
  • Ha újra és újra ugyanazt a hibát követjük el a versenyeken 
  • Ha sportsérülésből szeretnénk gyorsabban, hatékonyabban regenerálódni 
  • Ha elvesztettük motivációnkat 
  • Ha szeretnénk megtalálni az egyensúlyt sport- és magánéletünk között vagy felkészülni a sportpályafutás utáni időkre 

Fontos hangsúlyozni, hogy a sportpszichológus nem csak akkor segíthet, ha „kész a baj”! Érdemes a mentális felkészülést is a fizikai felkészüléshez hasonlóan komolyan venni, a megfelelő technikákkal ugyanis a problémák megelőzhetők, és a fejlődés kiegyensúlyozottabb lesz. 

A sportolók mellett azok is profitálhatnak a sportpszichológia eszköztárából, akik rendszeresen kerülnek olyan helyzetbe, ahol magas teljesítményt kell nyújtaniuk. Előadóművészek, vállalatvezetők mentális felkészülését is tudjuk segíteni.    

időpontfoglalás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180