Falusi Anett

Pszichológus ⋅ Szeged

Időpontfoglalás

bemutatkozás

“Az ember akkor fedezi föl magát, amikor megmérkőzik az akadállyal. - Antoine de Saint-Exupéry”

Falusi Anett vagyok, okleveles pszichológus. Egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Az egyetem után iskolapszichológusként helyezkedtem el egy szakközépiskolában, ahol az önbizalomhiánnyal, tanulási, vagy beilleszkedési nehézségekkel küzdő serdülőkkel foglalkoztam. Jelenleg egy Egészségfejlesztési Iroda pszichológusa vagyok, itt leggyakrabban stresszkezelési, önértékelési, valamint családi és párkapcsolati problémákkal keresnek fel a kliensek.  

Még az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az Autogén Tréning relaxációs módszerrel, amelyet azóta is előszeretettel alkalmazok a tanácsadásban, hiszen remek eszközt ad az ember kezébe akár stresszkezelésről, akár önismeretről legyen szó.

Pszichológusi munkám során elsődleges célom az, hogy olyan biztonságos és elfogadó légkört teremtsek, amelyben a kliens képes lehet felfedezni önmagát, a céljait, szükségleteit.

Minden ember életében előfordulhat olyan helyzet, amellyel úgy érzi, nem tud megküzdeni, vagy amelyet képtelen elengedni. Az már hatalmas lépés a jólét, a fejlődés irányába, ha mer segítséget kérni, és dolgozni önmagán. A tanácsadási folyamat során ebben kívánok segítséget nyújtani, hogy a kliens felismerje a benne rejlő lehetőségeket, erőforrásokat, és legyen bátorsága használni azokat a mindennapi élete során.

képzései és képesítései

Okleveles pszichológus

Szegedi Tudományegyetem

2016-2021.

Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirány

Relaxációs gyakorlatvezető

Magyar Relaxációs és Szimbólum Terápiás Egyesület

2019-2021.

Az Autogén tréning relaxációs módszer sokat segíthet a stressz csökkentésében, az érzelemszabályozásban.

OH-instruktor

2021

Az OH asszociációs kártyák segíthetik, mélyíthetik az önismeretet, a pszichológus-kliens kommunikációt.

Segítő munka a párkapcsolati erőszak áldozataival és gyerekeikkel

NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen)

2023

A továbbképzés során komplex elméleti és gyakorlati képzést kaptam a párkapcsolati erőszak és annak áldozatainak felismeréséhez és a hatékony segítéshez.

Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus

Szegedi Tudományegyetem

2023-

Az alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus elsődlegesen a fizikai egészséggel és betegségekkel kapcsolatban jelentkező pszichológiai problémák megoldásának támogatásával és a pozitív erőforrások mozgósításával segít.

szakmai tapasztalat

Pszichológus gyakornok

Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium

2020

A szakmai gyakorlatom során betekintést nyerhettem az iskolapszichológusi munka fő feladatköreibe, és a serdülőkkel folytatott egyéni és csoportos tanácsadási folyamatokba.

Pszichológus gyakornok

Léleklépő Alapítvány

2021

Az alapítványnál végzett gyakorlatom alatt volt lehetőségem kipróbálni a gyermekekkel és szüleikkel folytatott konzultációt.

Iskolapszichológus

KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum

2021-2022

Iskolapszichológusi munkám során a diákoknak tartottam egyéni és csoportos foglalkozásokat, előadásokat.

Pszichológus

Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Kft.

2022-jelenleg

Jelenlegi munkahelyemen, az Egészségfejlesztési Irodában egyéni és csoportos tanácsadást, igény szerint különböző témakörökben előadást, workshopot is tartok.

beszélt nyelvek

ENGAngol

érdeklődés

Olvasás

Színház

Utazás

köszönetnyilvánítás

6

köszönetnyilvánítás

Szigorú szakmai felügyelet

Minden pszichológusunk szoros szakmai szupervízió mellett fogadja klienseit. Szakembereink munkáját hétről hétre Magyarország legtapasztaltabb pszichoterapeutái felügyelik és segítik. Ennek köszönhetően, aki mindset pszichológushoz jár, valójában egy magasan képzett szakmai team mellett teszi le a voksát.

A háttérben tehát kliensünk problémájának megoldásán egy egész szakembergárda dolgozik – természetesen mindezt kliensünk anonimitásának megőrzése mellett. Ezáltal a hozzánk fordulóknak minden esetben ellenőrzött szakmai kereteket és magas színvonalat biztosítunk.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180