Mentális támogatás a munkavállalóknak, előrelépés a vállalatoknak

Egyre több vállalat ismeri fel szervezetében a világméretű mentálhigiénés krízis hatásait. Ez nyomot hagyhat a munkavállalók teljesítményén, elkötelezettségén, nehezítheti a szervezeti folyamatok dinamikus áramlását. A Mindset vállalati pszichológiai tanácsadás szolgáltatása keretében cége juttatásként biztosíthat pszichológiai tanácsadást alkalmazottai részére.

Miért éppen a Mindset?

  • Magasan kvalifikált szakmai csapatunk kiképző pszichoterapeuta folyamatos szupervíziója alatt működik.
  • Komplex, holisztikus szemlélettel, tudományos próbákat kiállt módszerek alkalmazásával dolgozunk.
  • Rugalmas, kifejezetten szervezete igényeire és lehetőségeire szabott konstrukció lesz együttműködésünk alapja.


„Magyarország egyik vezető energiapiaci szolgáltatójaként fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink fejlesztése biztos kézben legyen. A Mindset csapatában maximálisan megbízunk, hiszen eddigi közös munkánk során professzionális hozzáállásról, rugalmasságról és szakmai felkészültségről tettek tanúbizonyságot.”

- Veolia Magyarország

SzolgáltatásainkVállalati mentálhigiénés térkép megrajzolása

Tudományosan validált tesztjeinkkel felmérjük a vállalat mentális térképét. Az új információk ismeretében kijelöljük a fejlesztendő területeket.


Pszichológiai tanácsadás

A munkavállalók számára díjmentesen biztosított pszichológiai tanácsadás növeli a mentális jóllétet és segít kibontakoztatni a bennük rejlő potenciált. Egyre több vállalat választja cafeteria szolgáltatásként a pszichológust!Egyedi helyzetek megoldása

Örömmel dolgozunk ki egyedi problémákra egyedi megoldásokat. Találjuk meg közösen együttműködésünk optimális konstrukcióját!


Elégedett partnereinkMiben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180