Élet & Pszichológia

5 pszichológiai trükk a randiappok hatalmas sikere mögött

Tíz-tizenöt évvel ezelőtt, amikor az újsághirdetéseket felváltották az internetes ismerkedő weboldalak, még határozottan cikinek számított a neten ismerkedni.

Élet & Pszichológia

Megjósolható a második randi valószínűsége? – Avagy mi mindenre jó a Big Data

Napjainkban már teljesen természetes, hogy a világhálón kommunikálunk egymással, ott vásárolunk és intézzük az ügyeinket.

Randi a technoszexuális űrkorban – tudósítás a novemberi pécsi Pszicho-Kávéházról

A párválasztási működés milyen mélystruktúráit mozgósítja bennünk napjaink legnépszerűbb online társkereső alkalmazása, a Tinder?

Employer branding – a HR és a marketing különc szerelemgyereke

Az employer branding-láz lassan mindenkit utolér, nem nagyon akad már olyan vállalat, ügynökség vagy szakértő, aki valamilyen módon ne foglalkozna a témával.

Társadalmi felelősségvállalás a brandingben – miért éri meg értékes célokat létrehozni?

Hannah Jones, a Nike fenntarthatósági vezetője szerint ha a márkád nem áll ki valamilyen ügyért, magáért a márkáért sem éri meg kiállni.

Kapcsolataink

Tíz másodperc elég arra, hogy megtudd, tetszel-e a másiknak!

A romantikus érdeklődés beazonosítása igen hasznos képesség: egyszerre árulkodik társas környezetünk struktúrájáról és potenciális partnereink elérhetőségéről, kívánatosságáról.

„A márka nem pusztán a csomagolástól lesz az, ami” – interjú László Móni personal branding tanácsadóval

Érezted már úgy, hogy hiába végzed lelkiismeretesen a munkádat, a tehetséged és szorgalmad nem térül meg, nem tudsz kitűnni a tömegből, a szakmai sikerek is elmaradnak?

Személyiség

„Az 50 első randi” tanulságai – 10 tipp a pozitív első benyomás keltéséhez

Legyen szó első randiról, állásinterjúról vagy egy új közösségbe való beilleszkedésről, az első benyomásnak nagy jelentősége van.

Kapcsolataink

Amikor Pavlov randizni megy, avagy hogy hozz össze egy tökéletes randevút?

Ha túl vagy ezernyi borzalmasan unalmas vagy rosszul sikerült találkán, és úgy érzed, szerencsétlen vagy a randizásban, elképzelhető, hogy a pszichológia egyik legalapvetőbb elve a segítségedre lehet.