Változz, változtass, vezess! – Nagyinterjú Porkoláb Imrével, az MCC Vezetőképző Akadémia Igazgatójával

Dr. Porkoláb Imrével az MCC Vezetőképző Akadémia Igazgatójával beszélgettünk a feleségével nemrégiben megjelent közös könyvükről: Vállalati gerillák – Változz, változtass, vezess. Emellett a modern szervezetfejlesztés nagy kérdéseit is érintettük.

Felvételt hirdet az MCC-Mindset Pszichológia szakirány

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mindset Pszichológia az egyetemi oktatást kiegészítő, exkluzív képzést indított a pszichológiatudomány területén.

Élet & Pszichológia

Hübrisztofília - a vonzó gyilkos

Richard Ramirez, Jeffrey Dahmer, Ted Bundy, csupán néhány azon sorozatgyilkosok közül, akik nem csak brutális tetteik, de vonzó külsőjük miatt is gyakran kerültek címlapra.

Az egyetlen kitörési pont: összefogni a generációddal

A minket körülvevő világ őrült tempójú változásai kisebb-nagyobb szakadékokat szültek a nagyszüleink, szüleink és utánunk következő generációk között.

Meghosszabbította a jelentkezési határidőt az Erdélyi Politikai Iskola: az új határidő október 2. éjfél

Harmadik évfolyamát indítja el októberben az Erdélyi Politikai Iskola, amelyre olyan erdélyi magyar fiatalok jelentkezését várják, akik érdeklődnek a politika iránt és hosszú távon részt kívánnak venni saját közösségük építésében.

Még lehet jelentkezni az MCC által szervezett Női Közéleti Vezetőképzőre!

A nyugati médiában vagy akár oktatási intézményekben, de már Magyarországon és a környező országokban folyamatosan jelen van a „női vezető” köré épülő diskurzus.

Pszichológiai Kutatóközpontot indítottunk

A Mathias Corvinus Collegiummal együttműködésben Pszichológiai Kutatóközpontot indítottunk, ahol különböző inter- és intraperszonális jelenségeket vizsgálunk.

2018-tól Partos Bence az MCC-Mindset Pszichológia szakirány vezetője

A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak.

Kozma-Vízkeleti Dániel: Az MCC-Mindset Pszichológia szakirány személyiségformáló értékeket közvetít

A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak.