Webinár

SZEXPERT: kurzus

Szexualitás, ahogy még nem gondoltál rá... A kurzusunk során Kacsur Adrienn szexuálpszichológus vezet végig téged a szexuális önismeret útján. A közös munka során olyan és hasonló kérdéseket boncolgatunk majd, mint, hogy hogyan is épül fel az orgazmus? Mik befolyásolják a szexuális vágyat? Mi a hosszútávú jó kapcsolat fenntartásának a kulcsa? Ha ezek a kérdések téged is foglalkoztatnak, akkor a legjobb helyen jársz! Vágj bele a tanulásba!

Jegyár
3990 Ft
max. 100 fő

Leírás

Ismerd meg az intimitás rejtelmeit Kacsur Adrienn szexuálpszichológiai szakpszichológus iránymutatásával!

A szexualitással kapcsolatos attitűdünk átfonja életünk majdnem minden részét, legyen szó párkapcsoltról, önmagunkhoz való viszonyulásunkról, vagy akár teljesítményhelyzetekben való szorongásunkról. Manapság talán már nem számít teljesen tabunak, sokak számára mégsem egyszerű nyíltan és felszabadultan beszélni az intimitást érintő témákról. A bizonytalanság miatt pedig könnyen maradhatnak bennünk tisztázatlan kérdések.

Újonnan induló Szexpert-kurzusunkban választ kaphatsz olyan kérdésekre, mint: 

  • Mi alakítja ki bennünk a vágyat a másik vagy éppen önmagunk felé? Hány fajta szexuális vágy létezik?
  • Hány centi hosszú átlagosan a hüvely? Vagy azt, hogy mikor kezdték el kutatni a csikló felépítését?
  • A kötődési stílusod kihathat arra, hogyan éled meg szexualitásodat? 
  • A test, a lélek, vagy az elme szerepének van a legnagyobb befolyása az orgazmusunkra?

A Szexpert-kurzus tehát korosztálytól függetlenül mindenki számára szolgálhat olyan ismeretanyaggal, amely hasznosíthat a mindennapokban. A fiatalokat felkészíti a szexualitás megélésére, illetve eloszlatja – főleg a pornográf tartalmak hatására – a köztudatban élő indokolatlan aggodalmakat és tévhiteket, amelyek komoly problémát okoznak sokak számára az intimitás megélésében. A felnőtteknek pedig olyan, korábban fel nem tett kérdések megválaszolásával segít, amelyek talán évek óta ki nem beszélt problémaként vannak jelen az életükben.

közelgő események

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180