Kedves Olvasóink!

A koronavírus terjedése lassan mindannyiunk életére hatással van. A Mindsetnél felismertük, hogy nagy felelősség nyugszik a vállunkon: több tízezer emberhez jutnak el üzeneteink online vagy offline formában, minden nap. Ezért kihirdetjük a MINDSET MENTÁLIS AKCIÓTERVET, aminek célja, hogy pánikkeltés helyett hiteles, higgadt tájékoztatást nyújtsunk, tanácsokkal lássunk el benneteket és könnyebbé tegyük koronavírus árnyékában töltött mindennapokat.

MENTÁLIS AKCIÓTERVÜNK RÉSZLETEI:

1. A médiában sok szó esik arról, hogyan tudjuk megőrizni testi egészségünket, azonban a lelki egészségről már kevesebb szó esik. Ezért szakembereink segítségével összeállítunk egy részletes útmutatót, hogyan őrizzük meg belső egyensúlyunkat, hogyan tudjuk lelki erőforrásainkat úgy mozgósítani, hogy könnyebben átvészeljük az előttünk álló heteket.

Az útmutatót szaklapunkban is közzétesszük, illetve hírlevelünkre feliratkozott olvasóinknak is kiküldjük. A feliratkozást itt tudjátok elvégezni: https://mindsetpszichologia.hu/hirlevel

2. Terápiás & Tanácsadó Központunk, amíg csak azt a hivatalos rendeletek lehetővé teszik, zavartalanul, biztonságban üzemel az ÁNTSZ és az operatív törzs előírásainak teljeskörű betartásával. Emellett klienseink pszichológusuknál bármikor igényelhetik az online tanácsadásra váltást, majd, amennyiben ez kötelezővé válik, minden kliensünkkel tudjuk Skype-on keresztül folytatni a tanácsadás folyamatát, így nem hagyjuk őket támogatás nélkül. Ilyen formában új klienseket is folyamatosan tudunk fogadni! Online pszichológiai tanácsadásra ide kattintva tudtok bejeletnkezni szakembereinkhez.

3. Szeretnénk, ha az a fajta szellemi pezsgés, élő párbeszéd és eszmecsere, amit a Mindset Pszichológiától megszoktatok, a következő időszakban sem hagyna alább! Bár a személyes rendezvényeket el kell halasztanunk, úgy döntöttünk, hogy dacolva a koronavírussal, a következő hetekben is hirdetünk meg pszichológiai előadásokat méghozzá ONLINE közvetítéssel, mindenki számára INGYENESEN elérhető módon! Az élő közvetítés alatt kommentben kérdezni is tudtok majd az előadótól, így megpróbáljuk a korábban 3500 forintos jegyár megváltása mellett látogatható Pszicho-Kávéházaink hangulatát kicsit az otthonotokba csempészni.

4. Kézzelfogható segítséget is szeretnénk nyújtani azoknak, akik aktív közelharcot vívnak a koronavírussal. Bár online előadásaink alapvetően ingyenesek lesznek, válthattok rá jegyet is egy általatok választott összegért. A bevétel 100%-át egy olyan intézmény számára továbbítjuk, ahol már koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak, annak reményében, hogy ezzel a támogatással eredményesebben tudják felvenni a harcot a járvánnyal.

Szeretnénk, ha tudnátok: minket is megviselnek a hatóságilag elrendelt rendezvénytiltások, de amennyire csak az erőnkből telik, a magunk eszközeivel és szaktudásával, a fenti akcióterv megvalósításával mi is felvesszük a küzdelmet a koronavírussal szemben. Nem tudni, mit hoz a holnap, de mi nem hagyunk titeket pszichológiai tanácsok, információk és segítségnyújtás nélkül. Vigyázzatok magatokra és egymásra, éljetek ti is felelősségetek tudatában! Tájékozódjatok hiteles forrásokból és esetleg osszátok meg ezt a cikket, hogy az ismerőseitekhez is eljuthasson. Köszönjük!

Üdvözlettel,

a Mindset Pszichológia csapata