Új év, új élet? Tele vagyunk fogadalmakkal, vágyakkal. Változtatni szeretnénk az életmódunkon, új munkahelyre, több szabadidőre vágyunk. Az igazán sikeres és hatékony változás érdekében érdemes lehet segítőhöz fordulnunk – akár felkeresnünk egy life coach-ot! De mi is az a coaching, és hogyan segíthet problémáinkban, elakadásainkban? Molnár Berta Eleonóra life és art coach ajánlása.

A coaching egy olyan megoldásfókuszú módszer, mellyel a kliens saját erőforrásait mozgósítva igyekszünk közösen megoldást találni a problémájára. A coaching nem tanácsadás, nem teszek javaslatokat a megoldás irányába, hanem kérdezéstechnikával megtámogatva igyekszem a klienst vezetni azon az úton, hogy megtalálja az önmagában rejlő választ. Nem mélyedünk el a múltban, hanem az „itt és most” áll a középpontban, a jövő felé tekintünk.

Különböző tesztek, kreatív feladatok és támogató kérdések segítségével megvizsgáljuk a kliens problémáját, és arra törekszünk, hogy az ülések során

feltárjuk azokat az erőforrásokat és képességeket, melyek a birtokában vannak a probléma megoldására.

Ha elakadtál, bizonytalan vagy, döntés előtt állsz, egy olyan kérdéssel, problémával kerültél szembe, melyre egyedül nem találod a megoldást, keress bizalommal, és a közös munkánk során a legjobb tudásom szerint keressük meg a válaszokat. Hiszek abban, hogy a változás képessége mindenkiben megvan, és a megfelelő nyitottsággal és energiabefektetéssel mindezt felszínre is tudjuk hozni!

A hagyományos coach-eszközök mellett művészeti jellegű technikákat is alkalmazok, melyek másfajta megközelítését adhatják a kérdéseknek, és igazán ki tudják bontakoztatni a kreatív energiákat. Egy átlagos coaching-folyamat 5x60 percből áll, de igény szerint hosszabb is lehet, a találkozók heti vagy kétheti rendszerességgel zajlanak. Ezalatt igyekszünk a lehető legjobban feltárni a problémát, és megfogalmazni a közös munkánkat végigkísérő célt, melyet a folyamat lezárása után is hasznosítani tud a kliens.

A hagyományos feladatok mellett művészeti technikákat, eszközöket is használok!

Kinek ajánlom a coachingot?

  • Ha elakadással, problémával küzdesz,
  • ha karrierváltás előtt állsz, fontos döntést kell meghoznod,
  • ha nem tudod, merre haladj tovább,
  • ha szeretnél jobban elmélyülni az önismeretben,
  • ha egy szakértő segítségével szeretnél rátekinteni az életedre, külső szemmel megvizsgálni a jelenlegi helyzetedet, keress bizalommal!

Helyszín és időpont: a klienssel előzetesen egyeztetett helyen és időpontban

Részvételi díj: az 5 alkalmas bérlet ára 20.000 forint

Jelentkezés és további információ: 

Az első ülést igény szerint egy rövid találkozó előzheti meg, melynek során megbizonyosodhatunk arról, hogy jól tudunk majd közösen dolgozni.

https://www.facebook.com/molnartcoaching/

berta@molnartcoaching.hu

+3670/603-1325

molnartcoaching.hu

További hasznos információt és érdekes cikkeket találsz itt.