A korábbi dialektikus viselkedésterápia workshop sorozataink folytatásaként újabb wbrkshopokat indítunk, amelyben a módszer magyar szociokulturális közegre finomhangolt vállfajának széleskörű alkalmazhatósági lehetőségeit vizsgáljuk meg. 

A dialektikus viselkedésterápia (DBT vagy magyarul DVT) célja az érzelmi szélsőségek csillapítása, az érzelemszabályozás elősegítése, a stressztűrés növelése, az örömérzet megélésének, az erre való képességnek az optimalizálása. A DBT segít finomhangolni a páciens viselkedésmódjait, növelheti a beteg változásra való motivációját, és elősegítheti a környezetéhez való hatékonyabb illeszkedést és alkalmazkodást.
A dialektikus viselkedésterápia rendkívül hatékony kezelési módszer. Alkalmazási módja mára már túlmutat a borderline egyének, mint fő betegcsoport kezelésén. A módszert azóta szintén sikerrel alkalmazzák olyan problémakörök esetén, mint a poszttraumás stressz zavar, a szerhasználat, az evészavarok vagy az impulzuskontroll zavarok. Ily módon a DBT számos mentális probléma esetében átfogóbb és rendkívül reményteljes módszernek bizonyul. 

A 10 alkalmas workshop sorozat első alkalmának időpontja: 2021. május 11. 

Minden érdeklődő jelentkezését szeretettel várjuk az alábbi e-mail címen: 

mindset@mindsetpszichologia.hu