A Mathias Corvinus Collegium és a Mindset Pszichológia szeptemberben pszichológia szakirányt indít, amely az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú, exkluzív képzést nyújt a hallgatóknak. A programmal kapcsolatban dr. Kádár Annamária pszichológus elmondta: az MCC-Mindset Pszichológia szakirány remek lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy a bennük rejlő tehetséget kibontakoztassák. 

„Hogyha ma lennék diák, akkor elsők között jelentkeznék az MCC-Mindset Pszichológia szakirányra, a kiegészítő pszichológusképző programra. A pezsgő, szakmaiságot és közérthetőséget ötvöző szakmai-baráti programok, az ismert szakemberek előadásai, az önismereti tréningek, álláslehetőségek, publikációs felületek és kutatóműhelyek mind-mind alkalmat teremtenek arra, hogy a bennetek rejlő tehetséget kibontakoztassátok. Éljetek a lehetőséggel!” – mondta lapunknak dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi oktató.

Az MCC-Mindset Pszichológia szakirány szakmai fővédnöke prof. dr. David Venter pszichológus, a Harvard Egyetem állandó vendégoktatója.

https://mindsetpszichologia.hu/prof-dr-david-venter-az-mcc-mindset-pszichologia-szakirany-szakmai-fovednoke-mindset-mcc/

A felvételi elindult az MCC-Mindset Pszichológia szakirányára. A programról itt írtunk részletesen, a felvételi menetéről pedig itt.

•••

Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait, amivel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka és szervezetpszichológusi szakképesítését. Családterápia valamint relaxáció és szimbólumterápia irányzatokban képződött tovább. Dolgozott iskolapszichológusként valamint egyetemi adjunktusként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen. Jelenleg a Babes-Bolyai Tudományegyetemen tanít.