Előadás és kerekasztal-beszélgetés

A transzgenerációs tégláink hatása a munka-magánélet egyensúlyra

2024. 02. 29. 18:00-20:30

A legtöbben saját tudattalanunk foglyai vagyunk, s így – evidens módon – még csak nem is tudunk róla. Állandó hajszoltság, folyamatos egyensúlyvesztés, a szakemberek által hangsúlyozott munka-magánélet egyensúly (work-life balance) pedig egyszerű nem létező délibábnak tűnik.

Jegyár
3500 Ft
max. 100 fő
Twentysix Budapest

Leírás

Mit lehet mégis tenni, illetve hol van a saját múltunk felelőssége abban, hogy újra és újra „legyártjuk” magunknak a régi fájdalmas életritmusunk újabb és újabb verzióit.
Mi volt az a szülői, nagyszülői mondat, aminek a hatása a mai napig kísér(t) minket?

Fontos, az estnek nem célja a felmenőink bűnbakká tétele, hanem inkább a tisztánlátás megszerzése annak megsejtésében, milyen nagy hatalmas is van a múltunknak, tudattalanunknak a hétköznapok egyszerű forgataga kapcsán.

Limpár Imre előadásában rávilágít arra, hogy ezzel a problémával senki sincs egyedül. Sokan osztozunk az egyensúlyi állapot felborulásában vagy a kellő egy harmónia megtalálásának nehézségében. Az előadó megoldásorientáltan gondolkodik, tűpontos megfogalmazásai segíthetik a jelenlévőnek megtalálni az első lépéseket a balansz beállítása felé.

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus. Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája.
Könyvei: „A siker tervezhető” (2018), „100 mondat, amely megváltoztatta az életemet” (2020), „A lélek igazságai” (2022)
Credója: „Abban hiszek, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás és a változtatás.”

Az előadást egy kerekasztal-beszélgetés követi, melyben részt vesz még: 
- Farkas Vera pszichológus, business coach,
- Esze Viktória pszichológus, coach, MBSR tanár,
- Kovács Kristóf sportpszichológiai szakpszichológus, a beszélgetés moderátora.

Miben segíthetünk?

Ha nehéz élethelyzetbe kerültél és úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy esetleg csak érdeklődnél szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Bátran keress minket telefonon is!

Jelentkezz be telefonon!

+36 70 329 8180