Kiemelt partnerünk, a Mathias Corvinus Collegium felvételt hirdet. Közösség, szakmaiság, ingyenes nyelvtanulás és tehetséggondozás: ezt jelenti az MCC.

A Mathias Corvinus Collegium felvételt hirdet olyan középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok részére, akik egyetemi éveiket egy mind szakmai, mind közösségi szempontból egyedülálló csapatban szeretnék megkezdeni.

Az MCC célja, hogy kiemelkedően tehetséges diákokat támogasson abban, hogy a bennük rejlő tehetséget a legnevesebb oktatók és tanárok segítségével kibontakoztathassák és kamatoztathassák. A fiatalok felkarolásával, oktatásával és nevelésével a tehetséggondozás minőségi formáját valósítja meg.

Az intézmény várja mindazok jelentkezését, akik szeretnének interaktív, egyéni képességeiket kiemelkedő módon fejlesztő kurzusok mellett térítésmentesen tanulni különböző nyelveken intenzív, kis csoportos nyelvórák keretében. A szakmai és tanulmányi fejlődés mellett pedig egy motiváló és összetartó társaság várja a jelentkezőket!

Jelentkezni 2017. augusztus 6 (vasárnap) éjfélig lehet. A felvételire 2017. augusztus 7. és 11. között kerül sor.

A jelentkezés feltételeiről és a felvétel menetéről az MCC honlapján, illetve az esemény Facebook-oldalán olvashatók további részletek.