A Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mindset Pszichológia az egyetemi oktatást kiegészítő, exkluzív képzést indított a pszichológiatudomány területén. Az MCC-Mindset Pszichológia szakirány rengeteg olyan szakmai, karrierépítő és közösségi pluszt tartogat a hallgatók számára, amelyek Magyarországon nem vagy csak nehezen hozzáférhetőek, és amely most felvételt hirdet a 2020/2021-es tanévre!

 

Személyre szabott oktatás, exkluzív kurzusok, a legkiválóbb hazai és külföldi szakemberekkel, ingyenes nyelvoktatás, a legjobb álláslehetőségek, szállás a Gellért-hegyen, interdiszciplinaritás, színvonalas szellemi műhely, publikációs lehetőség az ország legolvasottabb pszichológiai médiumában, pezsgő szakmai-baráti társaság és sokszínű, támogató, életen át összetartó közösség.

Ez a Mindset Pszichológia és a Mathias Corvinus Collegium együttműködéséből létrejött MCC-Mindset Pszichológia szakirány, ahol te alakítod a kereteket. Itt kíváncsiak vagyunk a véleményedre, segítünk megvalósítani az ötleteid. Jelentkezz közénk!

Az MCC-Mindset Pszichológia szakirányról az alábbi linken írtunk bővebben, ha érdeklődtök a program iránt, ezt mindenképp olvassátok el:

https://mindsetpszichologia.hu/pszichologia-szakirany/szakirany/

Ha ezután is lenne kérdésetek, keressetek minket bátran a Facebook-oldalunkon, e-mailen, telefonon keresztül, vagy a szakirány tagjaihoz is fordulhattok bizalommal, az alábbi e-mail címen: szakirany@mindsetpszichologia.hu! Minden kérdéseteket megválaszoljuk.

 

A jelentkezéshez töltsd ki ezt a jelentkezési lapot:

https://feliratkozas.mcc.hu/szakiranyos-kepzes-2020

Majd küldd el nekünk:

  • a fényképes önéletrajzodat,
  • a motivációs leveledet,
  • a félév végi indexmásolatodat,
  • egy szakirodalmi megalapozottságú, maximum 7 ezer karakter hosszú cikket, bármilyen pszichológiai témában
  • valamint egy megvalósítandó projekt vázlatát is (Itt olyan koncepcionális ötletet várunk, mely kapcsolódik a pszichológiához és amelyet a következő tanév során kollégista társaiddal esetlegesen megvalósítanál.)

A projektötlethez sablont az alábbi linken tölthetsz le: https://mcc.hu/documents/projektp%C3%A1lyazati_urlap_2020.pdf

A cikk megírásához segédletet pedig az alábbi hivatkozásra kattintva találsz:

https://drive.google.com/file/d/1g-GanZdQ6OlWW2MHkNB52SRDY59QD-Nh/view

A felvételi menete:

Az eljárást a kialakult járványügyi helyzet előírásaihoz alkalmazkodva alakítjuk ki, ezért az írásbeli és szóbeli részt is online platformon bonyolítjuk le.

A felvételi folyamat írásbeli és szóbeli részből áll. Az írásbelin logikatesztet és szókincstesztet kell kitöltened, míg a szóbeli felvételi során az intézmény vezetőivel beszélgetsz érdeklődési körödről, motivációidról, munkáidról és a pszichológiáról.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 26. 23:59

A felvételihez szükséges anyagokat a felveteli„KUKAC”mcc”PONT”hu e-mail címre várjuk. Jelenleg első- és másodéves hallgatók jelentkezésére számítunk.

 

Szakirányosaink mondták:

„A szakirány egy olyan egyedülálló szakmai közösséget hozott létre, ami teret biztosít arra, hogy a különböző budapesti egyetemeken tanuló pszichológushallgatók együttműködhessenek. Itt megvan az a szabadságunk, hogy mi formálhatjuk nemcsak a kurzusainkat, hanem a különböző közös projektjeinket is. A kollégium további óriási előnye, hogy kiscsoportos órák keretében tanulhatunk, ahol mindig hangsúlyos a személyes visszajelzés, ami a fejlődés egyik alapvető eleme.””

Dunai Csilla

 

„A Pszichológia szakiránynak hála nemcsak egy pszichológushallgatókból álló, fejlődést és merész ötleteket támogató közösség tagja lehettem, hanem egy igazi „pszicho-család-ra” leltem. Kurzusaink ránk szabottak, és a Mindset Pszichológia kapcsolatrendszerének köszönhetően a legnevesebb előadóktól tanulhatunk, miközben az MCC-vel projekteket valósíthatunk meg és rengeteg közösségi programon vehetünk részt.”

                                                                                                                      Gyulai Sarolta Eszter

 

„A Pszichológia szakirány azért több, mint az egyetemi pszichológia oktatás, mert itt beleszólásunk van a kurzusainkba. Itt mi formáljuk a kereteket, kíváncsiak a véleményünkre. Nem mellesleg egy olyan motivált csapat tagja lehetek, aminek tagjai folyamatosan húznak előre. Az MCC-vel és a szakiránnyal belevághatok olyan dolgokba is, amelyekről korábban nem hittem el, hogy menni fognak. Arra sarkall, hogy több legyek. Ha ez még nem lenne elég, a bentlakásos státusznak köszönhetően mindig itt vagyunk egymásnak, közös programokat szervezünk és segítjük egymást.”

Daróczi Gréta